BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHitay Yatırım Holding'de atama----

Hitay Yatırım Holding'de atama

Hitay Yatırım Holding'de atama
07 Ocak 2014 - 09:01 www.finansgundem.com

Hitay Yatırım Holding’de Gürhan Kartal Grup CFO olarak göreve başladı

Aralık 2013 itibarıyla Hitay Yatırım Holding'de Grup CFO olarak göreve başlayan Gürhan Kartal, yüksek lisansını ABD Memphis Üniversitesi Finans Bölümü’nde tamamladı. 1994 yılından itibaren banka ve leasing şirketlerinin kurumsal pazarlama, hazine ve dış ilişkiler, proje finansman ve şirket satınalma finansmanı, kurumsal finans bölümlerinde üst düzey yöneticilikler yapan Kartal,  son olarak Hattat Holding’de Grup CFO olarak görev aldı.

Hitay Yatırım Holding Hakkında:

Hitay Yatırım Holding, Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri olup, temellerinin atıldığı 1980 yılından beri kurumsal girişim sermayesi üzerine yoğunlaşmıştır. Grup, Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinden Emin Hitay tarafından kurulmuştur.
Hitay'ın halihazırda girişimci ruhunu yansıtan, bilgi teknolojileri, finansal hizmetler, ödeme sistemleri, online araştırma, savunma ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)