BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHisseler ucuz değil!----

Hisseler ucuz değil!

Hisseler ucuz değil!
07 Mayıs 2013 - 08:21 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı Buffett, hisselerin mantıklı değerlerden fiyatlandığını ve "çok ucuz" olmadığını söyledi

Berkshire Hathaway Inc.'in başkanı, milyarder yatırımcı Warren Buffett, hisselerin makul değerlerden fiyatlandığını, tahvillerin ise şu an için berbat yatırım araçları olduğunu savundu.
Hisselerin genel olarak birkaç yıl önceki kadar ucuz olmadığını söyleyen Buffett, sabit getirili varlık yatırımcılarını faizler yükseldiğinde edecekleri zarar konusunda uyardı. Buffett, şirketlerin kazancı arttıkça hisse senedi piyasasının yükselmeyi sürdüreceğini öngördü.
Hisse senedinde bir sonraki gelişmenin ne olacağını kestiremediğini söyleyen Buffett, ancak bu fiyatlardan alım yapan yatırımcıların 10-20 yıllık dönemde iyi performans göstereceklerini belirtti.
Tarihi düşüklerde seyreden sabit getirili varlık getirilerini de değerlendiren Buffett, yatırımcıları yüksek getiri arayışıyla daha riskli varlıklara yatırım yapmaları konusunda uyardı.
Buffett, getiri peşinde koşmanın çılgınca olduğunun altını çizerek, faiz uğruna anlaşılmayan yatırımlar peşinde koşmanın hiçbir anlamı olmadığını savundu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)