BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Hisseler hala ucuz'----

'Hisseler hala ucuz'

'Hisseler hala ucuz'
15 Şubat 2013 - 21:04 www.finansgundem.com

Societe Generale'in analistine göre Avrupa hisseleri ucuz seyrediyor

Societe Generale küresel baş stratejisti Albert Edwards, Avrupa hisselerinin ucuz olduğunu söyledi. Yazdığı son araştırma notunda Edwards, ABD hisselerinin aşırı değerli olduğunu birkez daha dile getirirken, yatırımcılara Avrupa hisselerinde eğer iyi bir değer bulmak istiyorlarsa acele etmeleri çağrısında bulundu.
Edwards, SocGen´in Ocak ayındaki yıllık strateji konferansında, Avrupa hisselerinde alım için "hayatının fırsatı" ifadelerinin kullanırken, "açık şekilde ucuzlar" demişti ve uzun vadeli düşünen yatırımcılar için bu hisseleri 10 yıl tutmaları tavsiyesinde bulunmuştu.
Perşembe günü yayımlanan yeni raporunda Edwards Avrupa hisseleri için tavsiyesini tekrarladı ancak genel anlamda hisse senetleri konusunda boğaya döndüğü söylentilerinin doğru olmadığını belirtti. Edwards, "örneğin ABD hisselerinin aşırı değerli olduğunu düşünmeye devam ediyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)