Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Finans sektörüne yenilikçi fikirler kazandırmak amacıyla düzenlenen Akıl Fikir Yarışması'nın mimarı TEB Genel Müdürü Varol Civil, tüm personelin proje üretmesini istiyor. Civil, güvenlik görevlisinden yöneticiye kadar her kademedeki çalışanı mucide dönüştüren inovasyon ruhunu bankada yakaladıklarını düşünüyor.
Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) finans sektörüne yenilikçi projeler kazandırmak amacıyla düzenlediği 'TEB Akıl Fikir Yarışması'nın beşincisi ödül töreni ile tamamlandı. Bu yıl Dijital Dünyada Yeni Nesil Bankacılık'ın konuşulduğu geleneksel TEB Akıl Fikir Buluşması'nda bir ilke de imza atıldı. Zirve bu yıl izleyicilerin Twitter üzerinden interaktif olarak katılımı ile gerçekleştirilirken, aynı zamanda Türkiye'de Facebook üyesi tüm TEB müşterileri ve çalışanları tarafından canlı olarak izlendi.
Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan TEB Genel Müdürü Varol Civil, içinde bulunduğumuz dijital çağda, sosyal medyanın bankacılık sektörü için önemini dile getirdi. Civil, internet kullanımının yaygınlaşmasının yanı sıra Türkiye'de internet kullanım kültüründe de ciddi bir gelişim olduğunu belirterek, "Tüketim ile birlikte ürün ve hizmetler de dijital ortama yayıldı. Perakende alanındaki bu değişim; bankacılığın kodlarının da yeniden yazılmasını bir zorunluluk haline getirdi. Bizler de Yeni Nesil Bankacılık konusunu ele alıyoruz." dedi. Banka olarak dijitaldeki yatırımları artırdıklarını belirten Civil, sosyal medyada yer alan ilk bankalardan biri olduklarını hatırlattı. "Müşterilerimizle iletişimimizi diyaloğa çevirmesi, hızlı servis vermek için önemli bir kanal olması nedeniyle sosyal medyada aktif olarak yer alıyoruz." diyen Civil, "Gişedeki çalışanımızdan güvenlik görevlisine ve yöneticilerimize kadar her kademede görev alan tüm çalışanlarımızı birer mucide dönüştüren ve "Hedefe giden yolda önüne hep engeller çıkar, o zaman icat çıkar." diye özetlediğimiz inovasyon ruhunu bankamızda oluşturarak işe başladık. Bu inovasyon ruhunu sadece bankamızda en alttan en üst kademeye kadar yaymaya çalışmakla kalmadık. Bu ruhu kurum dışına da taşıyarak üniversite öğrencilerimizi, yeni mezunları ve müşterilerimizi de bunun bir parçası haline getirdik." diye konuştu. TEB İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nilsen Altıntaş ise sadece bankada yenilikçi düşünceyi teşvik ederek, çalışanlardan 5 yılda 49 bin farklı fikir geldiğini ve bu fikirlerden uygulanabilir olanları hayata geçirilerek bankaya katkı sağladıklarını kaydetti. Banka kendi çalışanlarından gelen projeleride değerlendirmeye tabi tutu. Bu fikirlerden uygun bulunanlar hayata geçirilirken, 442 çalışan da ödüllendirildi.
zaman
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansgundem.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansgundem.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.