BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHedge fonların dahi çocuğu Türkiye'de----

Hedge fonların dahi çocuğu Türkiye'de

Hedge fonların dahi çocuğu Türkiye'de
23 Aralık 2010 - 17:32 www.finansgundem.com

14 milyar dolarlık fonu yöneten, “Hedge Fund Alpha” kitabını yazan, aynı zamanda "Hedge fon sektörünün dahi çocugu" Türkiye’ye geliyor.

Merill Lynch, Barclays başta olmak üzere bir çok New York merkezli şirkete danışmanlık yapmış.1.4 milyar dolarlık fonu yöneten, “Hedge Fund Alpha” kitabının yazarı  John Longo Türkiye'ye geliyor. Aynı zamanda Rutgers Üniversitesinde ders veren olan Longo, İstanbul'da "Hedge Fonlar ve Yatırım Stratejileri" üzerine 2 günlük seminer /eğitim verecek. 

Amerika görsel ve yazılı basında da sıkca yer alan John Longo, Wall Street’de para yöneticilerinin yakından izlediği bir isim. Yakın zamanda Warren Buffet’ın ofisini ziyaret eden Rutgers Üniversitesi grubunun başında da Longo bulunuyordu. “Hedge Fund Alpha” kitabının yazarı olan John Longo, Londra ve New York’ta Hedge Fonlar üzerine eğitimler ve danışmanlık veriyor.

John Longo'yu seminer için Türkiye'ye getiren New York Akademi'nin sahibi Serdar Kaya hedge fonların ülkemizde yeni bir alan olması nedeniyle büyüme potansiyeli olduğunu söyleyerek, bu alanda uzman bulmanın hem Türkiye’de hemde Amerika’da zor olduğunu belirtti. Avrupa, Dubai, New York, Londra gibi bir çok finans merkezinde hedge fonlar çok cazip bir sektör olduğunu hatırlatan Kaya, "Yeni mezun birisi bile hedge fon sektöründe 100 bin dolar maaşı az bulabiliyor" dedi.

New York Akademi'nin seminerine ücret ve katılım koşulları gibi bilgiler için aşağıdaki web sitesi adresinden ve telefondan bilgi edinilebilir.

Bilgi: www.newyorkakademi.com

Telefon (0541) 873 90 91

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 24 Aralık 2010 10:41

    Hedge Fonlar ve Managed Futures Fonlar Türkiye'nin eksikligidir. Türkiye'deki Yatirim Fonlari isin kolayina kacmaktir. Bizim millet anlamaz mantigidir.