BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHDI - ERGO İSVİÇRE ÇEKİŞMESİ----

HDI - ERGO İSVİÇRE ÇEKİŞMESİ

HDI - ERGO İSVİÇRE ÇEKİŞMESİ
31 Mart 2009 - 01:40 www.finansgundem.com

Genel Müdürünü Ergo İsviçre'den tranfer eden HDI, diğer üst düzey yöneticilerini de aynı şirketten seçiyor. Ekonomist Dergisi'nin haberine göre HDI, Ergo İsviçre'den 23 kişiyi transfer etmiş.

HDI Sigorta yöneticilerini Ergo İsviçre’den alıyor Ergo İsviçre’de Balcı ailesinin ortaklığının bitmesinin ardından başlayan kan kaybı devam ediyor. Özellikle Ergo İsviçre’den HDI Sigorta’nın genel müdürlüğüne transfer olan Enis Talaşman’dan sonra bu sürecin hızlandığı görülüyor. Edindiğim bilgilere göre HDI Sigorta’da yeniden yapılanmaya giden ve kadrolarda büyük bir revizyon yapan Talaşman, yeni ekibinin önemli bir kısmını Ergo İsviçre’den transfer ediyor. Talaşman’ın HDI Sigorta’dan transfer ettiği yönetici sayısı 23’e ulaşmış. HDI Sigorta bu ayın başlarında Ergo İsviçre Hayat ve Emeklilik’in genel müdür yardımcısılarından biri olan Ceyhan Hancıoğlu’nu transfer etmişti. Bu arada Ergo İsviçre’nin genel müdür yardımcılarından ve şirketin en eskilerinden biri olan Sezgin Noyan’ın da ayrıldığını öğrendim. Ancak Noyan’ın ayrılmasının HDI Sigorta ile bir ilgisi yokmuş. HDI’ın kadrolarını tranfer ettiği Ergo İsviçre de geçtiğimiz günlerde Allianz’dan bir tranfer yaptı. Allianz Sigorta’da satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Şansal Bayrakgil, Ergo İsviçre’de acentelardan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)