BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHANGİ BANKALAR ŞUBE AÇTI HANGİLERİ KAPATTI?----

HANGİ BANKALAR ŞUBE AÇTI HANGİLERİ KAPATTI?

HANGİ BANKALAR ŞUBE AÇTI HANGİLERİ KAPATTI?
12 Mart 2009 - 00:43 www.finansgundem.com

Türkiye'de bankalar 13 Mart 2009 tarihi itibariyle bu yıl 30 şube kapatırken 43 yenişube açtı. Hangi bankalar şube açtı hangi bankalar şube kapattı?

Yılın ilk yarısı, yılın gelecek dönemleri için ip uçları verir. Ekonomi büyümeye sinyalleri veriyorsa daha sonrası için umutlar artar, küçülme sinyalleri veririse umuzsuzluk artar. Bankaların ilk üç aylık performansları da geleceğe ilişkin ip uçları verir. Biz du bu tezden yola çıkarak bankaların yılın ilk aylarındaki şube açma performanslarına baktık. Türkiye'de bankalar 13 Mart 2009 tarihi itibariyle bu yıl 30 şube kapatırken 43 yeni şube açtı. Bankalar bir yandan karlı olmayan şubelerini kapatırken bir yandan da yeni şubeler açmaya devam ediyor. 13 Mart 2009 tarihine kadar Türkiye'de faliyet gösteren bankalar 30 şube kapattı. En çok şube kapatan banka Yapı Kredi Bankası oldu. Akbank, Denizbank, Fortis, ING, TEB, Ziraat ve Garanti Bankası birer tane şube kapatırken, İş Bankası 3, Tekstilbank 5, Citibank 6, Yapı Kredi Bankası ise 9 şube kapattı. Aynı süreçte bankalar 43 yeni şub eaçtı. En fazla şubeyi İş Bankası açtı. 1 şubesini kapatan Akbank çoğu Kredi Ekspress şubeleri olmak üzere 7 yeni yeni şube açtı. Finansbank 1, HSBC Bank ise 2 yeni şube açtı. Ziraat, Garanti ve Yapı Kredi Bankası üçer yeni şube açarken, ING Bank 6, Halk Bankası 8, İş Bankası ise 10 yeni şube açtı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)