BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamas'tan ateşkes açıklaması----

Hamas'tan ateşkes açıklaması

Hamas'tan ateşkes açıklaması
10 Ağustos 2014 - 16:23 www.finansgundem.com

Hamas Siyasi Büro Üyesi Merzuk, İsrail ile Filistinli direnişçi gruplar arasında 72 saatlik geçici ateşkese varıldığı yönündeki haberleri yalanladı

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk, İsrail ile Filistinli direnişçi gruplar arasında 72 saatlik geçici ateşkese varıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Ebu Merzuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail ile Filistinli direnişçi gruplar arasında 72 saatlik geçici ateşkese varıldığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ebu Merzuk, Mısır'ın başkenti Kahire'de ateşkes görüşmelerini yürüten heyette yer alıyordu.

İsrail, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'ye, 7 Temmuz'da havadan ve denizden saldırılar başlatmış, 17 Temmuz'da da karadan saldırıya geçmişti. Yaklaşık bir ay süren saldırılardan sonra, 5 Ağustos Salı günü 08.00'de, İsrail ordusu kara birliklerini Gazze'den çektiğini açıklamış, 72 saatlik ateşkes 8 Ağustos Cuma günü saat 08.00'de sona ermişti.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)