BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHaluk Sur Torunlar GYO'da ----

Haluk Sur Torunlar GYO'da

Haluk Sur Torunlar GYO'da
04 Haziran 2014 - 15:43 www.finansgundem.com

Haluk Sur, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda göreve geldi

Nisan ayında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndaki yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Haluk Sur, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda göreve geldi.

Emlak Konut’a eski Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ricasıyla gelen ve halka arz dönemlerinde yabancı yatırımcı ilişkilerini yöneten Sur, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile olan dostluk bağlarını şirket yönetimine taşıdı. Sur, yeni görevine 29 Mayıs itibariyle başladı. 2005-2007’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nde başkanlık görevini yürüten ve sektörün çatı derneklerinin yönetim kurulunda olan Sur aynı zamanda Urban Land Institute Türkiye ve Cushman & Wakefield Türkiye başkanı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aziz torun 04 Haziran 2014 18:00

    aziz torun nursuz biri inşallah se gelirinde nurlandırırsın aziz çok vebal aldı o iflak olmaz ky ka ağlıyor buralarda b ilmiş .azizin gözü paradan başka bi şey görmez.