BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'ta o isimle yollar ayrıldı----

Halkbank'ta o isimle yollar ayrıldı

Halkbank'ta o isimle yollar ayrıldı
21 Temmuz 2017 - 16:17 www.finansgundem.com

Halkbank üst yönetiminde değişiklikler yaşanıyor. Genel Müdür Yardımcılarından Mustafa Aydın'ın kurumla ilişkisi kesildi

Kamu bankalarında üst düzey değişiklikler yaşanıyor. Yönetim katında yaşanan değişiklikler Vakıfbank ile başladı. Bugün ise Halkbank ile devam ediyor.

Halkbank Genel Müdür Yardımcılarından Mustafa Aydın ile bankanın yolları ayrıldı. Aydın, bankada 2014 yılından bu yana finansal yönetim ve planlama alanında genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

MUSTAFA AYDIN KİMDİR?

1965 yılında Ürgüp/Nevşehir`de doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Türkiye Öğretmenler Bankasında başladığı meslek hayatını, Nahçıvan Türk Bankası`nda Genel Müdür, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş.’de Müfettiş ve Şube Müdürü olarak sürdürdü. Bosna Hersek Hava Yollarında CFO ve Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Hava Yollarında Finansman Başkanı ve THY Teknik A.Ş.’de İştirakler Mali İşler Koordinatörü, Negmar Denizcilik Grubunda CFO olarak görev yapan Aydın, 10.07.2014 tarihinden itibaren Halkbank Finansal Yönetim ve Planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.