BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHalkbank yeniden yapılanıyor----

Halkbank yeniden yapılanıyor

Halkbank yeniden yapılanıyor
25 Temmuz 2011 - 07:39 www.finansgundem.com

Süleyman Aslan'ın Halkbank Genel Müdürü olmasından sonra bankanın organizasyon yapısındaki değişiklikler hızlandı

Üst yönetimde de önemli isimler değişti. Halk Bankası'nda, 15 Temmuz'da genel müdürün değişmesiyle hızlanan yeni yapılanma sürüyor. 'Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Aslan'ın, Ziraat Bankası'na Genel Müdür olan Hüseyin Aydın'ın yerine hem genel müdür hem yönetim kurulu üyesi olmasından sonra, bankanın organizasyon yapısı ve üst düzey yönetimde önemli değişiklikler oldu. Bunun en net göstergeleri geçen hafta yaşandı.
İşte o değişiklikler:
Esnaf-KOBİ birleşti
* 'Kurumsal ve Ticari Krediler Genel Müdür Yardımcılığı'nın adı 'Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı' oldu.
* 'Esnaf-KOBİ Bankacılığı-1 Genel Müdür Yardımcılığı' ile 'Esnaf-KOBİ Bankacılığı-2 Genel Müdür Yardımcılığı', 'Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığı' adı altında birleştirildi. Bu pozisyona 'Kurumsal ve Ticari Pazarlama'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel atandı.
* 'Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı' ile 'Bireysel Krediler Genel Müdür Yardımcılığı', 'Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı' adı altında birleştirildi. Bu pozisyona 'Esnaf-KOBİ Bankacılığı-2'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İ. Hakkı İmamoğlu atandı.
Tarduş'a yeni görev
* 'İzmir 2. Bölge Koordinatörü' olarak görev yapan Atalay Tarduş 'Kurumsal ve Ticari Pazarlama'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.
* Bireysel Krediler'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş Finansal Yönetim ve Planlama'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.
İki genel müdür yardımcısı ayrıldı
Yapılan üst düzey iki ismin yönetimden ayrılması sonucunu da doğurdu. Geçen hafta önce 'Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, ardından 'Esnaf-KOBİ Bankacılığı-1'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yunus Esmer, bankadan ayrıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)