BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank Üsküp büyümeye devam ediyor----

Halkbank Üsküp büyümeye devam ediyor

Halkbank Üsküp büyümeye devam ediyor
08 Haziran 2016 - 09:15 www.finansgundem.com

Halkbank Üsküp İcra Kurulu Başkanı Necdet Palakçı, Halkbank Üsküp'ün geldiği son durumu ve hedeflerini açıkladı

Halkbank Üsküp İcra Kurulu Başkanı Necdet Palakçı, ‘Halkbank Üsküp’ adıyla 2011 yılından itibaren faaliyet gösterdikleri Makedonya’da, her geçen gün daha da büyüdüklerini belirterek, “Makedonya piyasasında şube sayımızı 17’den 34’e, çalışan sayımızı 200’den 440’a ve aktif büyüklüğümüzü 200 milyon euro’dan ilk defa 500 milyon euro’nun üzerine çıkarmayı başardık” dedi.

ZARAR EDEN BANKA BU HALE GELDİ

Zarar eden bir bankayı karlılık içinde büyüyen ve her sene teknolojiye, insan kaynaklarına yatırım yapan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaran bir bankaya dönüştürmeyi başardıklarını anlatan Palakçı, bugün Makedonya’nın her köşesinde pırıl pırıl şubeleri ve güler yüzlü genç personeli ile hizmet veren bir banka olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Milliyet'te yer alan habere göre, Palakçı, bireysel ve kurumsal, her alanda pazar paylarını artırarak yollarına devam ettiklerini belirterek, “Makedonya’ya girdiğimiz ilk günden itibaren her kesimin bankası olma yolunda ilerliyoruz. Makedonya’nın en çok güvenilen, en çok tercih edilen ve en itibarlı kurumları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 99 HİSSE'Sİ HALKBANK TÜRKİYE'NİN

Halkbank Üsküp, Makedonya piyasasına, 1993’te kurulan IK Bankası’nı 2011 yılında satın alarak girdi. Halkbank Üsküp, tamamen Makedonya kanunlarına göre kurulmuş bağımsız bir banka konumunda ve yüzde 99 hissesi Halkbank Türkiye’ye ait.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)