BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHakan Ateş’ten emeklilik açıklaması----

Hakan Ateş’ten emeklilik açıklaması

Hakan Ateş’ten emeklilik açıklaması
13 Mart 2017 - 13:02 www.finansgundem.com

20 yıldır Denizbank'ı yöneten Hakan Ateş, “Denizbank her anlamda sektörün öncü bankalarından biridir” dedi.

FINANSGUNDEM.COM/HABER MERKEZİ

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Denizbank emeklilere promosyon veren ilk bankadır. Biz promosyon uygulamasını başlattığımızda sektörden büyük tepkiler aldık. Şimdi hepsi bizi takip ediyor” dedi. Denizbank'ın 20. kuruluş yıl dönümü kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ateş,  “Denizbank her anlamda sektörün öncü bankalarından biridir. Emeklilik promosyonunda da bu böyle oldu. Önce biz başlattık, sonra diğerleri peşimizden geldi” diye konuştu.

DENİZBANK 2 YIL ÖNCE BAŞLATTI

Denizbank, emeklilere promosyon uygulamasını 2015 yılında başlatmıştı. Diğer bankalar promosyon uygulamasına ise 2017 yılında geçti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) promosyon ödemesi için 14 banka ve PTT ile mutabakata vardı. Ödemeler ise 1 Mart itibarıyla başladı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum13 Mart 2017 17:03

    bankacılığın a'sı ve b'si yalakalık ve show yapmaktan adam satmaktan geçer genel olarak, söz meclisten dışarı..diğer önemli nitelikler sonra gelir..en azından günümüz bankacılığı artık böyle :) geçmişte böyle değildi..

  • realite13 Mart 2017 13:11

    çok show yapıyosunuz Hakan Bey :(( sürekli ekranlarda kameralar karşısında röportajlardasınız..gerçekten gerek yok..yarın rusya ile ciddi papaz olsak..mevduat müşterisinin yüzde 10 u bile tepki koysa ne yapacaksınız ? zaten tarım turizm inşaat klüpler vb malum..