BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHadise, Zarrab aşkını falcı ortaya çıkarmış----

Hadise, Zarrab aşkını falcı ortaya çıkarmış

Hadise, Zarrab aşkını falcı ortaya çıkarmış
18 Nisan 2021 - 09:30 www.finansgundem.com

Dün Hürriyet’in ortaya çıkardığı Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi magazin gündemine damgasını vurdu

Daha çok konuşulacak ve yeni detaylar ortaya çıkmaya devam edeceğe benziyor. İşte o detaylardan bazılarını bugün Orkun Ün Hürriyet’teki köşesinde yazdı...

Herkes merak ediyor, Ebru Gündeş, eşi ile yakın arkadaşı Hadise’nin bu ilişkisini nereden öğrendi diye soruyor.

İki ismin yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkaran bir ‘falcı’. 
Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yıllardır falına bakan biri var. O kadın bir gün Reza Zarrab’ın davetiyle fal bakmak için Miami’ye gidiyor. Ve o son gidişinde Zarrab’ın evinde ‘Hadise’ ile karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor ama gizemli falcı İstanbul’a döner dönmez Ebru Gündeş tarafından ‘sıkıştırılıyor’. Ebru Gündeş’in ısrarlarına dayanamayan falcı her şeyi anlatıyor ve Hadise ile Reza Zarrab ilişkisinden böylece Ebru Gündeş emin oluyor.

GÜNDEŞ BEYAN ETTİ
Gündeş mahkemeye verdiği dilekçede, eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti.

Hadise, ilişki yaşadığı Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almış, bunu da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla açıklamıştı. O ayrılık kısa sürdü. O kısa süre içinde bizlerde, ‘kıskançlık krizi aralarını bozdu, evlilik isteği ikiliyi ayırdı’ gibi iddiaları yazmıştık. Ama öyle değilmiş...

O ayrılığın nedeni Hadise’nin bir süredir görüşmediği Zarrab ile yaptığı telefon görüşmeleriymiş. İstanbul ile Miami arasında yapılan o görüşmelerden Kaan Yıldırım’ın haberi olunca iki isim ciddi bir kavgaya tutuşup yolları ayırma kararı almışlar.


ABLASI İLK MESAJI VERMİŞTİ

Hadise’nin bir dönem menajerliğini yapan ama sonrasında olaylı bir şekilde ayrıldığı ablası Hülya Açıkgöz geçtiğimiz ekim ayında bir açıklama yapıp “Ben konuşursam Hadise Türkiye’ye adım atamaz. Vergiden bile çalan herkesten çalmayı bilir” demişti.

Hayli imalı bu sözler kimse tarafından o dönem anlaşılmadı. Ama iddia o ki abla Açıkgöz, uzun zamandır bu yasak ilişkiden haberdardı. Bu mesajı da o yüzden paylaştı.

BİR DE ARADA PAHALI HEDİYE VADİ
Boşanma davası uzar mı, uzarsa bunlar Ebru Gündeş tarafından açıklanır mı, bilmiyorum ama Zarrab ile Hadise arasında bir de pahalı hediye mevzusu var.

Öyle tektaş, kolye, elbise vesaire değil.

Görüştükleri dönemde Zarrab, Hadise için kesenin ağzını açıyor ve yaklaşık 5 milyon Türk lirası değerinde ‘Bentley’ marka bir otomobil hediye ediyor. 
Hadise, o arabayı Türkiye’ye hiç getirmedi. Belçika’da bıraktı. Oraya gittiği zaman kullanmaya devam ediyor.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davasında Hadise bombası

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın davasına yayın yasağı geldi

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum19 Nisan 2021 04:26

    Taa buradan abd ye sırf bu adam için mi gittin bu da Bi terbiyesizlik değil i uçak parasına yazık değil mi para için desen parası var para için yapmaz böyle bişey diye düşünüyorum ee ya aynı camiadan bir insanı bu duruma düşürmek mi acaba tüm gaye neysen için yaptıysa yaptı ama makyajsız çok çirkinsin