BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGüneş Sigorta'ya dev transfer----

Güneş Sigorta'ya dev transfer

Güneş Sigorta'ya dev transfer
04 Temmuz 2012 - 00:26 www.finansgundem.com

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Birgül Denli, Güneş Sigorta'ya transfer oldu

Vakıfbank’ta Uluslararası İlişkiler ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Birgül Denli, Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
Yurt dışı ve yurt içi birçok banka ve şirkette çeşitli kademelerde görev alan Denli, VakıfBank International AG/Viyana’da Muhabir Bankacılık ve Uluslararası Finans Bölümü Başkanlığı ile Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. Denli, son olarak Vakıfbank’ta Uluslararası İlişkiler ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.
Vakıfbank’ta görev yaptığı süre boyunca birçok başarıya ve ilke imza atan Denli, bankanın ilk Özel Bankacılık şubesini kurdu ve Erbil şubesini hizmete açtı. Birgül Denli ayrıca banka tarihinde ilk kez 500 milyon USD tutarında 5 yıl vadeli Eurobond ihracını ve yaklaşık 2 milyar USD tutarında sendikasyon kredileri ile birlikte bankaya uzun vadeli finansman sağlanmasını başarı ile gerçekleştirdi.
ODTÜ İstatistik Bölümü mezunu olan Birgül Denli, yüksek lisansını London Metropolitan University’de, Finansal Piyasalar ve Türevleri konusunda yaptı. Denli, İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)