BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'in evinin önünde gösteri ----

Gülen'in evinin önünde gösteri

Gülen'in evinin önünde gösteri
14 Temmuz 2013 - 10:12 www.finansgundem.com

Fettullah Gülen'in ABD'de ikamet ettiği evinin önünde protesto gösterileri yaşanıyor

TKP’li Armağan Yılmaz’ın günlerdir örgütlediği gösteriye polis izin vermiyor. Polis, Gülen'in evinin önünde gösteri yapacak bir alan olmadığı ve karayolununda kapatılamayacağını gerekçe gösterdi.
Polis izin vermiyor
Herkulhaber'in haberine göre göstericiler için önceden araçlarını park etmeleri için ayrılan yakındaki bir kilisenin otoparkı da göstericilerin araçlarını park etmelerine izin vermedi. Göstericiler 5 mil uzaklıktaki bir çiftliğe araçlarını park etmek zorunda kaldılar. Ayrıca Hocaefendi’nin yaşadığı Saylarsborg’da hiç bir aile hiç bir ev göstericilerin araçlarını park etmelerine müsaade etmeyince yerel saatle bir de başlayacak gösteri başlayamadı.
Göstericilerin polisle görüşmeleri sürüyor.
Göstericiler Türkiye’deki gibi taşkınlık yapıp polisin izin vermediği alanlarda gösteri yapamıyor. Otoyolları kapatamıyor, araçlarını rastgele park edemiyor. Ayrıca trepassing yasağı olduğu için etraftaki konutların, yapıların bahçelerinden geçiş yapamıyor, oralara giremiyor.
Orada göstericilerden birisi ingilizce olarak kendisine Türkiye’de karakolda işkence yapıldığını, cinsel organlarına elektrik verildiğini anlatıyor.

Gösterici şunları söylüyor:
Türkiye’de insanlar faşizme karşı direniyor. Bu resmini gördüğünüz kişiler (Resimde Gezi gösterilerinde ölen kişilerin fotoğrafları var) Fethullah Gülen’in polisleri tarafından haince katledildiler. Bunlar hayatlarının baharındaydı. Toplanmamızın nedeni, hem ülkemizde hem de ABD’de demokratik haklarımızı kullanmak istiyoruz ve demokrasi istiyoruz. Amerikan demokrasisinin bize tanıdığı demokratik hak Gülen’in adamları tarafından engelleniyor. Gülen’in gizli bir ajandası olduğunu, bir demokrasi düşmanı olduğunu anlatmaya geldik buraya. Elimizde 570 sayfadan oluşan bir dosya var. Biraz sonra dosya burada olacak. Bu dosya da Gülen’in ABD’deki örgütlenmesini anlatıyoruz.”
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş14 Temmuz 2013 22:52

    turkıyeye faydalı beyınlerı amerıka yaşatır mı

  • OGRETMEN_BEY14 Temmuz 2013 17:54

    Hocaefendi bu dünyada en son protestolara maruz kalacak kişidir.

  • karaceylan14 Temmuz 2013 16:51

    bu adamlar(!)kafayı sıyırmış.bu kadar da olmaz hani.bunlara dur deme zamanı geçiyor.bu hakkı bunlara kim veriyor?yeter artık...

  • yorumcu14 Temmuz 2013 16:04

    ALLAH ıcın bu ınsanı gorunce ıcıme cok buyuk bır huzur doguyo ona cok buyuk bır sevgı duymakdayım.cematıyle hıcbır baglantım olmasada.

  • ky14 Temmuz 2013 15:49

    müezzinlikten, hocalıktan değil, nereye? para şuan ya camide yada topcuda!! Allah sonumuzu hayır eylesin..

  • coper14 Temmuz 2013 14:44

    bazıları maalesef ŞEytanın avukatlığını yapıyor. Herkes burada ne ekerse onu ahirette biçecek.Davranışlarımıza dikkat etmek lazım.

  • dragon14 Temmuz 2013 14:22

    Bakar mısınız şu cümlelere "Göstericiler Türkiye’deki gibi taşkınlık yapıp polisin izin vermediği alanlarda gösteri yapamıyor. Otoyolları kapatamıyor, araçlarını rastgele park edemiyor." orası USA burası TR. TR'de izinsiz gösteri yaparsın, USA'de yapamazsın. Üstelik USA'de izin almak için başvuruda bulunursun, TR'de aklına bile gelmez. Zira özgürlük budur, istediğin yerde gösteri yapma hakkıdır (!) özgürlük. Çok ilginç bir gelişme. İbretle izliyoruz.

  • avcı14 Temmuz 2013 13:43

    şikayet ettiğiniz yerde demokrasi varya taşkınlk yapın ve görün polis jopu nasıl orijinal kullanıyor

  • mali14 Temmuz 2013 12:44

    Faşizan baskılardan ülkeyi terk etmek zorunda bırakılan bir mazlumu ABD deki mütevazi yerinde bile taciz etmekten geri durmuyorlar. Asıl özgürlük ve ve demokrasi mazlumların yanında olmaktır. Hocanın size olan sevgisi nedeniyle yakın gelecekte Hocadan af dileyeceksiniz.

  • emre14 Temmuz 2013 12:23

    müslümanları yönetmek çok kolay