BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül ABD'ye gidiyor----

Gül ABD'ye gidiyor

Gül ABD'ye gidiyor
28 Mayıs 2014 - 05:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, oğlu Mehmet Emre'nin Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katılmak üzere bugün ABD'ye gidiyor

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Harvard Üniversitesi'nde Türkiye'nin çevresindeki güncel bölgesel gelişmelerle ilgili bir konferans verecek, öndegelen Amerikalı şirketlerin üst düzey yöneticileriyle görüşecek. Gül, Boston ve çevresindeki Türk akademisyenlerle de bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Gül ayrıca Boston Belediye Başkanı Martin J. Walsh, New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ve Başkan Obama'nın Ulusal Güvenlik eski Danışmanı James Jones gibi yönetici ve kanaat önderlerini kabul edecek.

İSTANBUL'A TAŞINACAKLAR

Bu arada Hürriyet'teki habere göre görev süresi 28 Ağustos’ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu tarih itibariyle hem Dışişleri Bakanlığı, hem de Cumhurbaşkanlığı dönemi boyunca yaklaşık 11 yıldır kullandığı Dışişleri Konutu’nu boşaltıyor.

Gül, Ankara’dan İstanbul’a taşınacak. Gül’ün, bazı taşınmazlarını satarak İstanbul’un Anadolu yakasında villa tarzı yaptırdığı evin bitmek üzere olduğu belirtildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)