BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGözünü Ortadoğu’ya dikti----

Gözünü Ortadoğu’ya dikti

Gözünü Ortadoğu’ya dikti
28 Kasım 2009 - 18:00 www.finansgundem.com

Ekonomist'in haberine göre Mobilera’ya CEO olarak geçen Deloitte’in eski kurumsal finansman danışmanı Barış Öney, şimdi gözünü Ortadoğu'ya çevirdi.

Gözünü Ortadoğu’ya dikti Uzun yıllar Deloitte’in kurumsal finansman danışmanlığından sorumlu ortağı olarak görev yapan Barış Öney, geçtiğimiz mart sürpriz bir şekilde Mobilera’ya CEO olarak geçmişti. 2001’de kurulan Mobilera’nın Türkiye, Kazakistan, Gürcistan, Bulgaristan, Moldovya’daki operasyon merkezlerinde 100 çalışanı var. Deloitte tarafından 2006’da Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji şirketi ilan edilen Mobilera, tüm GSM operatörlerine, medya ajanslarına ve 100’e yakın markaya hizmet veriyor. Dijital ortamda pazarlama konusunda dünyanın önde gelen oyunculardan biri olarak görülen Mobilera, mobil pazarlama alanında küresel çatı organizasyonu olan Mobile Marketing Association’da Mobilera’nın iki dönemdir yönetim kurulunda bulunuyor. Bu yıl Rusya, İngiltere ve Portekiz’de ofis açarak dikkatleri üzerine çeken ve uluslararası bir şirket olma yolunda önemli adımlar atan Mobilera’nın şu sıralar gündeminde Ortadoğu pazarı var. Barış Öney, Ortadoğu pazarı için “Büyük potansiyel var. Zaten son bir senedir Dubai’de ufak tefek işler yapıyorduk. Son olarak LG’ye bir proje geliştirdik. Dubai’deki ofisimiz çok yakında faaliyete geçecek. Bu ofisin ardından Ortadoğu pazarına daha fazla odaklanabileceğiz” diyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)