BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiGoogle gözlüklerinin yeni platformu----

Google gözlüklerinin yeni platformu

Google gözlüklerinin yeni platformu
16 Mayıs 2013 - 10:19 www.finansgundem.com

Google'ın ürettiği gözlükleri kullananların, çektikleri videoları yayınlayabilecekleri Glassnost.me kuruldu.

Google’ın yeni ürünü olan Google Glass ( Google Gözlük ) satışa sunulmak üzere raflardaki yerini aldı. Yakın zamana kadar sadece belirli kişilerin deneyebildiği gözlükler artık raflardaki yerini almaya başlıyor. Geçtiğimiz yıl içinde 9000’e yaklaşan bireysel ve 3000’i aşkın grubun ön siparişte bulunması üzerine çalışmalarını hızlandıran Google, ilk ürünlerini siparişçilerine dağıttı.
5 Megapiksel 720p bir kameraya sahip Google Glass, fotograf ve video çekebilmesinin yanı sıra tanımlanmış tüm sosyal ağlarda paylaşımda bulunabilmenizi sağlıyor.
Google kullanıcılarının Plus haricinde Glass sahipleriyle ortak bir platform üzerinde bulunmak istemesi üzerine, Glassnost.me paylaşım platformu kuruldu. Artık Glass kullanıcıları çektikleri resim ve videoları bu sitede kendi hesaplarıyla yükleyebilecekler.
En komik, en şaşırtıcı, en korkunç, en sevimli gibi en’lerin bulunduğu sitede, Glass sahibi olmasanız da görüntülere göz atabilirsiniz. Glassnost sayesinde Glass Tweet ve Google+’ı aynı anda kullanabiliyorsunuz.
Özel çekimlerinizi kendi hesabınızdaki “Özeller” albümüne atarak, site havuzunda arşivleyebilir ve güvenli bir şekilde depolayabilirsiniz. Öncelikli olarak Glass için hayata geçirilen site hakkındaki planlar ise kısa bir süre içinde “instagram” benzeri bir platforma dönüştürmek.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)