BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Sachs'tan flaş petrol açıklaması----

Goldman Sachs'tan flaş petrol açıklaması

Goldman Sachs'tan flaş petrol açıklaması
01 Şubat 2018 - 14:12 www.finansgundem.com

Goldman Sachs, petrol piyasasının beklenenden 6 ay daha erken dengelendiğini belirterek, petrol fiyatlarıyla ilgili 2018 tahminlerini yükseltti

Goldman Sachs, petrol piyasasının beklenenden 6 ay daha erken yeniden dengeye kavuştuğunu belirterek, petrol fiyatlarıyla ilgili tahminlerini yükseltti.

OPEC öncülüğündeki petrol kesintilerinin piyasalara etkilerine değinen Goldman Sachs, talebin istikrarlı bir şekilde arttığına dikkat çekti.

Banka, 2018 için Brent petrol fiyatının üç, altı ve 12. ay tahminini, 62 dolardan sırasıyla 75 dolar, 82,5 dolar ve 75 dolara yükseltti.

Öte yandan Goldman Sachs, ABD'de kaya petrolü üretimindeki artışa bağlı olarak petrol fiyatlarının yeniden düşüşe geçebileceği uyarısında bulundu.

Bankanın açıklamasında, "kaya petrolünün etkisi, OPEC ülkelerindeki son artış ve OPEC dışı ülkelerdeki üretimin yükselişi fiyatları yeniden aşağıya çekecek" denildi.

Brent petrol fiyatı TSİ 13.53 itibariyle 69,54 dolar seviyesinde işlem görüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)