BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sachs'ın zirvesinden ayrılık iddiası----

Goldman Sachs'ın zirvesinden ayrılık iddiası

Goldman Sachs'ın zirvesinden ayrılık iddiası
10 Mart 2018 - 02:28 www.finansgundem.com

Wall Street Journal'ın haberine göre, Goldman Sachs'ın Üst Yöneticisi Blankfein, 2006'dan bu yana liderlik ettiği şirkete bu yılın sonunda ya da 2019'un başında veda etmeyi planlıyor

ABD'nin en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs'in Üst Yöneticisi Lloyd Blankfein'in görevinden ayrılmayı planladığı iddia edildi.

Wall Street Journal'ın haberinde, Blankfein'in, 2006'dan bu yana liderlik ettiği şirkete bu yılın sonunda ya da 2019'un başında veda edebileceği belirtildi.

Blankfein'in yerine şirketin eş başkanlarından Harvey Schwartz veya David Solomon'un gelebileceği, Goldman Sachs'in 150. yılını kutlayacağı 2019'da yeni üst yöneticisi tarafından yönetileceği öne sürüldü.

Şirketin New York borsasında işlem gören hisseleri, Blankfein'in görevinden ayrılacağı yönündeki haberle önce hafif değer kaybetti, ardından yüzde 1,4 değer kazandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)