BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sachs TxB Platformu’nu Avrupa’ya taşıyor----

Goldman Sachs TxB Platformu’nu Avrupa’ya taşıyor

Goldman Sachs TxB Platformu’nu Avrupa’ya taşıyor
22 Eylül 2022 - 09:05 www.finansgundem.com

Çok uluslu şirketler için büyük kolaylık sağlayan TxB Platformu, dijital ortamda tüm bankacılık hizmetlerini yapmaya imkan tanıyor

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yatırım bankacılığında hizmetlerini teknoloji tabanlı genişleterek alternatif kanallar açmayı planlayan yatırım bankası Goldman Sachs, API tabanlı İşlem Bankacılığı (TxB) platformunu Avrupa Birliği'ndeki şirketlere açıyor.

İlk olarak 2020'de ABD'de başlatılan ve 2021'de İngiltere'ye yayılan bu hareket, Goldman Sachs'ın AB'de bankacılık ihtiyaçları olan mevcut müşterilerle ilişkilerini derinleştirecek.

Frankfurt'ta yeni bir lokasyonla başlayan ve Amsterdam'a genişlemeyi planlayan TxB, 120'den fazla para biriminde 160'tan fazla ülkede mevduat ve ödemeler dahil olmak üzere çok sayıda işlemi ananında yapma imkanı tanıyacak.

TxB'nin bulut tabanlı küresel platformu sayesinde de müşteriler dünyanın her yerindeki para hareketlerini ve hesaplarını anında görüntüleyebilecek.

Bugüne kadar TxB sistemine, 400'den fazla müşteriye katıldı. 65 milyar doların üzerinde mevduat kabul edilirken, trilyonlarca dolarlık para transferi gerçekleştirildi.

TxB'nin Küresel Başkanı Hari Moorthy, işletmenin 150 yıllık bir firmanın mirasını ve uzmanlığını bir teknoloji girişiminin çevikliği ve girişimci ruhuyla birleştirdiğini belirterek, “Karmaşık bir küresel hazine operasyonunu yürütmenin zorluklarını biliyoruz, platformumuzu, işlerini yürütürken ve büyütürken müşterileri desteklemek için çevik, güvenli ve kullanımı kolay olacak şekilde oluşturduk" dedi.

Goldman, ABD büyüme beklentisini düşürdü

 

Goldman ve Barclays, Fed'den faiz artırım beklentilerini yükseltti

 

Goldman Sachs: ABD'de faizler yükseldikçe yen düşebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)