BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGoldman Sachs çalışanlarına bedava yemek devrini kapattı----

Goldman Sachs çalışanlarına bedava yemek devrini kapattı

Goldman Sachs çalışanlarına bedava yemek devrini kapattı
01 Ekim 2021 - 16:13 www.finansgundem.com

Goldman Sachs pandemi döneminde çalışanlarını ofise dönüşe ikna etmek için bedava yemek ve dondurma avantajı sunmuştu. Dev banka şimdi bu pandemi pratiğine son verdi. Banka çalışanları artık öğle yemeklerini kendileri ödeyecek.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Pandemi döneminde, Goldman Sachs ofiste bulunan çalışanları, özellikle de yatırım bankacıları için ücretsiz kahvaltı ve öğle yemeği sundu. Ancak geçtiğimiz hafta bankanın kantini yeniden ücretli hizmet vermeye başladı. Bu politika değişimi ise çalışanları şaşırttı.

Dev bankanın çalışanlarından bir tanesi “artık ücretsiz dondurmalarımızı bile vermiyorlar” dedi. Goldman’ın ücretsiz yemek ikramı geçtiğimiz dönemlerde gündemde olurken, bu ikramların geri çekilmesi şaşkınlık yarattı. Financial Times’ın haberine göre önümüzdeki hafta tam zamanlı olarak ofise dönmeyi planlayan Avrupa birimleri Başkanı Richard Gnodde, kantinin yeniden ücretli hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Çalışanlara gönderdiği notta bu uygulamanın “çevremizde yeniden açılan restoranları ve şirketleri desteklemeyi” hedeflediğini belirtti.

Bununla birlikte Goldman’ın Londra’da bulunan 6,500 çalışanını ofise dönmeye ikna etmek için bu tür ikramlara gerek kalmadı. Gnodde, “Londra çalışanlarımızın neredeyse yarısı ofise döndü ve önümüzdeki iki haftada daha fazla çalışanının ofise gelmesini bekliyoruz” dedi.

Goldman’dan yapılan açıklamada ofise dönüşlerin şimdi %50 ila %60 oranında olduğu söylendi. Yine de çalışanlara sunulan faydalardan bir tanesi devam ediyor.

finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre pandeminin ortaya çıkmasının ardından Goldman Farringdon’da yer alan Avrupa merkez binasının çatı bahçesini tüm çalışanlarına açmıştı. Daha önce bu bölüm üst düzey yönetime, müşterilere ve önemli ziyaretçilere ayrılmıştı. Şimdilik bahçe tüm çalışanlara açık kalmaya devam ediyor.

Sardis Büyük Ödülü ‘İş Portföy İş’te Kadın Fonu’ ile İş Bankası’nın

 

Fitch, Yunanistan için büyüme tahminini yükseltti

 

Akbank'ın iletişiminde Orhonoğlu dönemi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)