BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGoldman: ABD borçlanması 'sürdürülemez hız' endişesine yol açıyor----

Goldman: ABD borçlanması 'sürdürülemez hız' endişesine yol açıyor

Goldman: ABD borçlanması 'sürdürülemez hız' endişesine yol açıyor
15 Mayıs 2024 - 08:01 www.finansgundem.com

Goldman Sachs Group Inc. Başkanı John Waldron, "ABD'nin yatırım yapmak için harika bir yer olmaya devam etmesi için sistemde daha fazla disiplin göstermemiz gerekiyor" dedi.

Goldman Sachs Group Inc. Başkanı John Waldron, ABD hükümetinin borçları için doyumsuz bir iştah olduğu düşüncesine kapılmaması gerektiğini söyledi.

Waldron, "Devam edemeyeceğimize dair bir kanıt yok, ancak bunu uzun süredir izleyen bizler bunun sürdürülemez bir hız olduğundan endişeliyiz. ABD'nin yatırım yapmak için harika bir yer olmaya devam etmesi için sistemde daha fazla disiplin göstermemiz gerekiyor" dedi.

Wall Street devinin 2 numaralı ismi, başlıca endişelerinden birini yineledi: gelişigüzel borçlanma konusundaki kayıtsızlık, ABD'nin rezerv para birimi statüsünden yararlanmaya devam edeceği varsayımına dayanıyor, ki bu her zaman böyle olmayabilir. Waldron, mali açıdan ekonominin bazı bölümlerini canlandırmaya ihtiyaç olsa da, Cumhuriyetçiler ve Demokratların mali harcamalarda daha fazla disiplin yaratmanın bir yolunu bulmaları gerektiğini söyledi.

Goldman Sachs'dan tarım dışı istihdam analizi

 

Goldman, Fed faiz tahminini revize etti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)