BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökhan Gönül'e FETÖ'den tarla kazığı!----

Gökhan Gönül'e FETÖ'den tarla kazığı!

Gökhan Gönül'e FETÖ'den tarla kazığı!
21 Aralık 2017 - 10:13 www.finansgundem.com

Balıkesir’de FETÖ’den görevden alınan müdürler, Gönül’e, imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL’ye sattı. Bakanlık, bölgeyi planına almadı!

Milli takımının sağ beki Gökhan Gönül’ün Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parsel’deki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesi 2016 yılında Gökhan Gönül’e 7.5 milyona satıldı.

Akşam gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istediği öğrenildi. Gönül’ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül, ‘Tay Tay Kazım’ lakaplı FETÖ’cü Kazım Boztaş İstanbul’a giderek Gönül’e bir sunum yaptı. Gönül’ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’na sokulmadı. Şimdi belediyenin tarlayla ilgili yeni bir plan yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Soru21 Aralık 2017 10:25

    Memurlar işe girerken iş garantisi var diye tercih ederler. Hiçbir suçu olmadan ve ispatsiz kanıtsiz soruşturma bile yapmadan 150binden fazla memuru işten attığınızda o zaman atan kimseye de "memurlara kazık attı" mı diyeceğiz? Teknik olarak öyle aslında.

  • Sual21 Aralık 2017 11:30

    Darbeye karışmadığı halde işten atılan memurların (bunlara piyasada iş de vermiyorlar bu ülkede, ve pasaportları iptal olup yeni pasaport da OHAL süresince verilmiyor, öl demekle aynı şey) durumuna sevinenlere diyeceğim bir şey var: Yüce Yaratıcıdan dilerim ki eğer bu duruma sevinenler varsa bunların kendilerinin eşlerinin veya çocuklarının başlarına aynı hukuksuzluk gelmeden canlarını almasın Rabbim.

  • Arsa21 Aralık 2017 10:23

    Neresi kazık anlamadım ben. Ben de bolca arsa aldım ama arsalar henüz değerlenmiş değil. Kazık varsa, imar planına almayan kimse onun kazığıdır, o planı yapan da belediye yani devlet aslında. Yanlış mı gardaş?