BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGökdeniz: Trabzonspor'u Onur'suz bırakma----

Gökdeniz: Trabzonspor'u Onur'suz bırakma

Gökdeniz: Trabzonspor'u Onur'suz bırakma
25 Nisan 2016 - 00:55 www.finansgundem.com

Futbol yaşamına Rubin Kazan takımında devam eden Trabzonspor'un eski yıldızı, twitter hesabından kaleci Onur Kıvrak'a seslendi

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle iptal edilen maçın yankıları sürerken bir açıklama da Trabzonspor'un eski oyuncusu Gökdeniz Karadeniz'den geldi.

Gökdeniz twitter hesabından yaptığı açıklamada çıkan olaylar ve kendisine yönelik küfür tezahüratları yapıldığını ifade ederek forması ve eldivenlerini sahaya bırakan Onur Kıvrak için "Ne olursa olsun O forma yere bırakılmaz. Trabzonspor'u Onur'suz bırakma. İnadına Trabzonspor" açıklamasında bulundu.

Rubin Kazan forması giyen tecrübeli oyuncu twitter üzerinden yaptığı ikinci paylaşımında ise "Onur kardeşim seni 50. Yılda Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını kaldırırken kaptan olarak görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Onur Kıvrak bıraktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)