BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGirişim fikrine ücretsiz eğitim ----

Girişim fikrine ücretsiz eğitim

Girişim fikrine ücretsiz eğitim
02 Temmuz 2014 - 13:49 www.finansingundemi.com

Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı’nın yeni dönem kayıtları başladı

Girişimcilerin sürdürülebilir yeni girişimler kurmaları için gerekli olan bilgi ve becerilerin yanı sıra yoğun şekilde mentorluk desteği veren Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı’nın yeni dönem kayıtları başladı.  Programdan yararlanmak isteyen girişimcilerin 14 Temmuz 2014 tarihine kadar www.girisimfabrikasi.com adresinden başvurularını yapmaları gerekiyor.

Girişim Fabrikası, düzenlediği hızlandırma programları ile aklında bir iş fikri olan tüm girişimcilere, fikir aşamasından girişime en hızlı şekilde geçiş yapabilmelerini sağlamak için rehberlik etmeye devam ediyor. Hızlandırma programı sürecinde girişimciler, ürün - pazar uyumuna en hızlı ve en az maliyetle erişmek için gerekli araç ve yöntemlerin neler olduğunu ve nasıl kullanacaklarını deneyimliyorlar. Bununla birlikte deneyimli mentorların geri bildirimleri sayesinde iş fikirlerini müşterilerle birebir test edip bu bildirimler ile iş modellerini yeniliyorlar.  Programın en önemli kazanımlarından birisi de girişimcilerin ‘ürün odaklı’ olmaktan ‘müşteri odaklı’ olma yolunda hızlı bir değişim sürecine girmeleri.
 
Programdaki eğitimler, uluslararası platformda ‘Yalın Yeni Girişim’ ve ‘İş Modeli Geliştirme’ metotlarını geliştirenlerden alınan birebir eğitimler sonrası sertifikalı uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Girişim Fabrikası, 5 hafta süren ve iş fikrini doğrulamaya odaklı olan hızlandırma programı sonunda mezun girişimcilere 6 ay boyunca alt yapı, ofis alanı ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor. Ayrıca program süresince ve devamında girişimcilere birebir mentorlarla çalışma olanağı sunuluyor. Program kapsamında girişimler, hem yatırımcılarla, hem de ilgili oldukları kurumsal şirketler ile görüştürülerek hızlı şekilde fon bulmalarına ve doğru iş birlikleri geliştirmelerine yardımcı olunuyor.

Girişim Fabrikası hızlandırma programlarına bir fikri veya kurulu bir şirketi olan tüm girişimciler yaş sınırı olmadan başvurabiliyor. Siz de harika bir fikrim var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum! Aklımda bulunan teknoloji fikrini sürdürülebilir bir işe nasıl dönüştürebilirim? Pazara giriş stratejisini ve startup sürecini nasıl hızlandırabilirim? diyorsanız Girişim Fabrikası’nın yeni dönem hızlandırma programını sakın kaçırmayın…

Girişim Fabrikası Mezunları ne diyor?

Erdem Meydanlı – Punica
Girişim Fabrikası Programı sayesinde önümdeki uzun çalışma hayatım boyunca benim için faydalı olabilecek birçok bilgiye ulaşmamın yani sıra, bazen de karşılaştığım problemlerde kendimce uyguladığım yöntemlerin ne gibi yanlışlar doğurabileceğinin farkına vardım. Bundan sonraki dönemde daha minimalist düşünüp, müşteri geri bildirimleriyle fikirlerimi olgunlaştırmaya özen göstereceğim.  Varsayımlarımızı müşterilerle birebir konuşup doğruladığımız için eskiye göre çok daha tutarlı hale getirmiş olduk.  Program sayesinde artık hedefimiz ve yapmamız gerekenler çok daha net.

Cüneyt Tosuner – ParaCebe
Paracebe ekibi olarak öncelikle programdan büyük fayda sağladığımızı belirtmeliyim. Program sayesinde ekip olarak şimdiye kadar projenin operasyonel işlerine odaklanarak işi geliştirmeye çalıştığımızı ancak müşteri, pazar, sunulan değerler gibi konulara yeteri kadar odaklanamadığımızı fark ettik. Hızlandırma programından edindiğimiz bilgiler ve mentorların desteği ile hazırladığımız soru listesiyle sokağa çıkarak yüz yüze görüşmeler yaptık.  Bu sayede müşteri kitlemizin yaklaşımını, beklentilerini, mevcutta yaşadığı zorlukları tespit ederek sunduğumuz hizmetleri buna göre değiştirmek üzerine çalıştık.

Serdar Demireren - Akıllı Harçlık
Ortağımla birlikte bir iş fikrimiz vardı, tam “yapmalı, ama nasıl yapmalı?” derken Mastercard sponsorluğunda Girişim Fabrikası tarafından gerçekleştirilen Mastercard Innovation Challenge Programı’na katıldık. Hızlandırma programı boyunca mentorların geri bildirimleriyle fikirlerimizi test ederek ilerledik, iş modellerimizi bu geri bildirimlere göre yeniledik ve değer tekliflerimizi bir adım daha ileri götürdük. İlk başvurduğumuz fikir halindeki fikrimiz değişti ve daha da sağlamlaştı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)