BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Gezi eylemleri müebbetlik suç'----

'Gezi eylemleri müebbetlik suç'

'Gezi eylemleri müebbetlik suç'
31 Temmuz 2013 - 21:00 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Gezi eylemlerinin hükümeti düşürme operasyonu olduğunu söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Şahin, TRT Haber ’de yayınlanan İnce Çizgi programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Çözüm sürecinin ardından Gezi olayları ile birlikte dış kamuoyunda Hükümet’i yıpratıcı, itibarsız kılıcı çabaların de başladığını söyleyen Şahin, eylemlerin müebbet hapsi öngören TCK’nın 312. Maddesi kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Şahin şunları söyledi:
“İzlenimim, bu eylemlerin Hükümeti düşürmeyi amaçlayan eylemlere dönüştüğü yönünde. Çünkü İstanbul ’da Dolmabahçe’yi işgal etme, Başbakanlık Konutu’nu işgal etme, Sayın Başbakan’ın konutunu bile işgal etme şeklinde eylemcilerin bir takım hedefleri zorlamış olmaları, hatta sabahlara kadar zorlamış olmaları, bu amaca yönelik tavırlardır diye değerlendiriyorum. Bu eylemleri başlatıp yönlendirenlerin Hükümeti devirmeyi ve görevden uzaklaştırmayı amaçladıklarını düşünüyorum. Ancak, devletin güvenlik güçleri ve Hükümetin basiretli davranışı bu heves içinde olanların amacına ulaşmasını engellemiştir. Bundan sonra bu tür eylemlere tevessül edilebileceğini de düşünmüyorum.”
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rıza08 Ağustos 2013 18:45

    kılıcdaroğlu nolacak. elebaşı o.

  • Siyasettin Çokbilmiş05 Ağustos 2013 11:41

    İstifa istemek, düşürmek demek değildir. Kavramları çarpıtacak kadar zavallılaştınız artık. İnsanlar hükümeti düşürecek olsa silahla karşınızda olurdu. Oysa onlar sizin içinizde insan olduğuna hep inanmak istedi. Onlar kolayca beyinlerini kömüre makarnaya boğup size muhtaç edeceklerinizden daha farklı yaşıyorlar zirâ. İstifanız istenecek kadar çok kötülük yaptınız, insanları birbirine düşürdünüz, komşunun teröristini besleyip barındırdınız, PKK'yı baş tacı ettiniz, Alevileri ikinci sınıf insan yaptınız, esnafı ve doğayı AVM'lere yem ettiniz, resmen ihaleleri ısmarlama açıp birilerine verdiniz. Boşuna kendinizi fasulyeden sayıp insanların sizi düşürmeye çalıştığını düşünmeyin. Siz zaten kendinizi bitirdiniz. Ülkeye verdiğiniz zararla birlikte İslam dünyasına da verdiğiniz zararların vebali büyüktür. Yediğiniz kul hakkının haddi hesabı yoktur. Helallik almazsanız, diğer günahlarınızı da Allah af buyurmazsa sonunuz kötü olabilir. Biz tebliğ etmiş olalım; sonra "Keşke dünyaya tekrar döndürülsek, o zaman muhakkak iyi işler yapanlardan oluruz." demeyesiniz.

  • hükmetmet31 Temmuz 2013 22:53

    allah akıl ihsan etsin.