BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Gerekirse Rusya ile savaşır ve kazanırız" ----

"Gerekirse Rusya ile savaşır ve kazanırız"

Gerekirse Rusya ile
 savaşır ve kazanırız
26 Şubat 2016 - 12:05 www.finansgundem.com

NATO Müttefik Kuvvetler Komutanı, Rusya’nın ABD için uzun dönemli bir tehdit oluşturduğunu söyledi "Gerekirse Rusya ile savaşıp kazanırız" dedi


 NATO Müttefik Kuvvetler Komutanı General Philip Breedlove  ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu’nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Breedlove, Rusya’nın son yıllarda yeniden agresif tutum aldığını söyledi.

"Bu nedenle ABD ordusunun Avrupa’da yeniden yapılanması gerektiğini" kaydeden Breedlove, Rusya’nın özelikle Avrupa’daki coğrafi avantajı, gelişmiş denizaltıları ve silah sistemleri ile ABD’ye Avrupa’da “alan savunması” yaptırdığını ifade etti.

Breedlove, “Müttefiklerimiz ve ortaklarımızla çalışarak şu anda Rusya’ya karşı caydırıcılık sergiliyoruz. Ayrıca gerekirse savaşıp kazanmaya hazırlanıyoruz. Bu ispat edilmiş hazırlığımız, caydırıcı mesajımızın esas parçasını oluşturuyor” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)