BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGenç çalışanlar yöneticilerden ne bekliyor?----

Genç çalışanlar yöneticilerden ne bekliyor?

Genç çalışanlar yöneticilerden ne bekliyor?
28 Kasım 2016 - 14:49 www.finansgundem.com

Edenred’in IPSOS ile birlikte gerçekleştirdiği ve 15 ülkeyi kapsayan “Barometre 2016” araştırma sonuçlarına göre, çalışanlar ideal yöneticide en çok dürüstlük ve adalet arıyor

Türkiye’de 600.000’den fazla çalışanın kullandığı Ticket Restaurant yemek kartlarıyla bilinen Edenred’in katkılarıyla düzenlenen araştırma, İPSOS araştırma şirketi tarafından 15 ülkede, 14 bin çalışanın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye’den de 800’ü aşkın çalışanın katıldığı Barometre 2016 araştırması sonuçlarına göre, çalışanlar ideal yöneticide bulunması gereken özellikleri tanımlarken ilk sıraya adalet ve dürüstlüğü koyuyor.

30 yaş altı çalışanlar yöneticisinden ilgi bekliyor!

Araştırma sonuçları, dünyadaki genç çalışanlar arasında ülkelere göre büyük fark olmadığını gösterirken; daha güvenilir ve destekleyici bir ortamda çalışmanın, daha motive edici olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmada yer alan bir başka çarpıcı sonuç ise, 30 yaş altındaki yöneticiler için liderlik, güven, yeni fikirler üretme ve bilgiyi paylaşma becerisinin 30 yaş üstü yöneticilere göre daha zor olduğu.

Araştırmaya göre, yeteneği yönetmek, çalışanlarla ilgilenmek ve değişimi yönetmek şirketlerin en sık karşı karşıya kaldıkları zorluklar olarak dikkat çekiyor.

Aynı araştırma, çalışanların beklentileri hakkında da bir takım sonuçlara yer veriyor. Sonuçlar; ödül sistemi, gelişme imkanı ve yöneticinin çalışana gösterdiği ilginin özellikle 30 yaş altı çalışanların en büyük beklentileri arasında yer aldığını gösteriyor.

Türkiye’nin ilk yemek kartı Ticket

Edenred, 42 ülkede ön ödemeli hizmet kuponları ve kartları alanında faaliyet gösteriyor. Dünya çapında 40 milyondan fazla kullanıcısı olan Edenred 680.000 şirket, 1.400.000 üye kuruluş şirketi ile faaliyet gösteriyor. Türkiye'de yemek kuponu hizmetini sunan ilk uluslararası firma olan Edenred, Türkiye’de Ticket Restaurant, Ticket Business Fuel, Ticket Compliments ve Ticket Service hizmetlerini vermeye devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)