BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazze’nin kuzeyine katliam bombaları----

Gazze’nin kuzeyine katliam bombaları

Gazze’nin kuzeyine katliam bombaları
24 Ekim 2024 - 23:00 www.finansgundem.com

İsrail, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesini bombaladı. 10 eve düzenlenen saldırıda 150’dan fazla kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde düzenlediği hava saldırılarında en az 150 kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi. Filistinliler imdat çağrısı yaptı.

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 20 gündür soykırım ve etnik temizlik gerçekleştirdiği Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde "korkunç" bir katliam yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "İsrail'in bombardımanında 150'den fazla kişinin öldüğü ve yaralandığı, saldırıya hedef olanları kurtarmak için harekete geçilemediği" ifade edildi.

FİLİSTİNLİLERDEN İMDAT ÇAĞRISI

İsrail ordusunun, En-Neccar, Ebu el-Avf, Selman, Hicazi, Ebu el-Kumsan, Akl ebu Raşid, Ebu et-Tarabiş, Zakul ve Şalan ailelerine ait evleri bombaladığı kaydedilen açıklamada, İsrail'in bölgedeki yerleşim bölgesinin tamamını bombaladığı, Filistinlilerin yaralıların taşınması için imdat çağrıları yaptığı kaydedildi.

Açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde sivil savunma ve sağlık hizmetlerinin çalışmalarını engellemesi sonucu ölü ve yaralıların naklinde büyük zorluklar yaşadığına dikkat çekildi.

İsrail’in İran’a saldırı planına onayİsrail’in İran’a saldırı planına onay

 

BM’den İsrail’e çağrı: Saldırıları derhal durdurBM’den İsrail’e çağrı: Saldırıları derhal durdur

 

Almanya, İsrail'e silah ve askeri teçhizat satışlarını artırdıAlmanya, İsrail'e silah ve askeri teçhizat satışlarını artırdı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)