Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Gaziantep’te faaliyet gösteren Şireci Tekstil’in kurucusu ve sahibi olan sanayici Ahmet Şireci, dün gece geç saatlerde yanında bulunan bir fabrika çalışanıyla 06 ES 800 plakalı otomobiliyle kent merkezine gelirken, Zeytinli Mahallesi’ndeki çevre yolunda önü bir otomobil tarafından kesildi. İddiaya göre, Şireci otomobiliyle aniden önüne kıran araca çarptı. 2 kişi, Ahmet Şireci’yi otomobilden indirerek kendi araçlarına bindirdi ve hızla uzaklaştı.
Şireci’nin kaçırıldığı sırada otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen fabrika çalışanı durumu telefonla polise bildirdi. Aynı kişi daha sonra Şireci’nin yakınlarından yardım istedi.
İhbara gelen polisler, otomobilde inceleme yapıp görgü tanığı fabrika çalışanının ifadesine başvurdu. Sanayicinin kaçırıldığını öğrenen yakınları da geldiği olay yerinde bilgi almaya çalışıp, gazetecilerin görüntü almalarına engel oldu.
Halen izine rastlanmayan Şireci’nin kullandığı cep telefonlarının kapalı olduğu öğrenilirken, polisler kaçırılma ihtimali bulunan güzergahlar üzerindeki Mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Polis kaçırıldığı ileri sürülen Şireci’nin yakın çevresi ile iş ilişkisi içerisinde olduğu kişilerin de bilgisine başvurmaya başladı. Şu ana kadar Şireci veya kaçırdığı iddia eden kişilerin sanayicinin yakınlarıyla iletişim kurmadığı da bildirildi.
ŞİRKETİ İSO 500 LİSTESİNDE
Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi ve kurucusu Ahmet Şireci 1970’lerin sonunda havlu ve orlon iplik ticareti yaparak iş hayatına başladı. 1985'ten itibaren akrilik iplik ticareti işine de girdi. Ahmet Şireci 1997 yılında iplik üretim tesislerini kurarak, bugünkü Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin temelini attı.
Bugün Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kendisine ait boyahanesi ve Gaziantep 2. ve 3. organizelerde bulunan 4 fabrikası ile iplik üretim ve işlemesinde faaliyet gösteriyor.
Şirket en son yayınlanan İSO 500 listesine 391. sıradan girmişti. Şirketin 2012 cirosu ise 214 milyon lirayı buluyor.
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.