BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den yeni emeklilere destek----

Garanti'den yeni emeklilere destek

Garanti'den yeni emeklilere destek
01 Ağustos 2017 - 12:17 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, ilk maaşını alacak yeni emeklilerin yanında…

Yeni emekli olanlar, ilk maaş ödemelerini artık Garanti Bankası’ndan alabiliyor. 1 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla emekli olan müşteriler, maaş ödemelerini almak istedikleri banka olarak bundan böyle Garanti’yi seçebilecek. Emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti Bankası’ndan almayı taahhüt eden yeni emekliler, maaş tutarına göre tek seferliğine peşin ödenecek promosyon da kazanacak. Emekli müşterilerine en iyi hizmeti, en hızlı ve kolay yoldan sunmayı hedefleyen Garanti, maaş tutarı 1.000 TL’ye kadar olan yeni emeklilere 300 TL; 1.000 - 2.000 TL arasında olanlara 375 TL, 2.000 TL’nin üzerinde olanlara ise 450 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Konu hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Garanti Bankası olarak, büyük kıymet verdiğimiz emeklilerimize özel hizmetler sunma konusunda her zaman öncü olduk. Bu kapsamda, yeni emekli olacak müşterilerimizin maaş bankası olarak Garanti’yi seçebilmesi için SGK ile anlaşma imzaladık. Buna göre, 1 Ağustos’tan itibaren emekli olanlar, maaş bankası olarak Garanti’yi seçerek ayrıcalıklı hizmetlerimizden kolayca yararlanabilecek. Maaşını Garanti’den alacak yeni emeklilerimize 300 TL’den 450 TL’ye varan tutarda promosyon ödemesi yapacağız. Tüm emeklilerimiz, 4 bin 500’ü aşan sayısıyla Türkiye’nin en yaygın ATM ağlarından biri olan Garanti Paramatik’lerden, kendileri için özel hazırlanmış ekranlardan tek tuşla maaşlarını hiçbir masraf ödemeden kuruşu kuruşuna kolayca çekebilecek. Ayrıca özel indirimli faiz oranlarıyla destek, oto, mortgage kredilerinden yaralanabilecekler. Bunların yanı sıra; daha önce emekli olup maaşını başka bankadan alan emeklilerimiz de istedikleri taktirde maaşlarını Garanti’ye aktarabilecek ve aynı şekilde promosyon imkânından ve ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilecek. Her alanda olduğu gibi, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle, emekli müşterilerimizin de hayatlarına değer katmak üzere çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)