BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti, Türk basketboluna desteğini sürdürüyor----

Garanti, Türk basketboluna desteğini sürdürüyor

Garanti, Türk basketboluna desteğini sürdürüyor
13 Temmuz 2016 - 15:17 www.finansgundem.com

Türkiye’de basketbolun en büyük destekçisi Garanti Bankası, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile süregelen sponsorluk anlaşmasını 3 yıl daha uzattı

Garanti’nin 2001 senesinden başlayan desteği; bugün, A Milli Erkek Takımı 12 Dev Adam’ın yanı sıra A Milli Kadın Takımı “Potanın Perileri”, altyapı milli takımları ve Türkiye genelinde 81 merkeze yayılan 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) ile devam ediyor. Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç ve TBF Başkanı Harun Erdenay arasında imzalanan sözleşmeyle, Garanti 3 yıl daha Milli Takımlar Ana Sponsoru olarak, Türk basketboluna katkılarını sürdürecek.

Sponsorlukla ilgili değerlendirmelerde bulunan Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, “Garanti Bankası olarak, Türk basketbolu için yıllardır büyük bir gururla sürdürdüğümüz desteği 3 yıl daha uzatmanın mutluluğu içindeyiz. Biz basketbolu çok seviyor ve Garanti’nin felsefesine yakın buluyoruz. TBF ile bir gönül bağı olarak nitelendirdiğimiz işbirliğinde 15 yılı geride bıraktık. Federasyonumuzun uzun yıllardır sürdürdüğü sistemli çalışmalarla, 12 Dev Adam ve Potanın Perileri isimlerini hediye ettiğimiz basketbol takımlarımızın bugün tüm dünyada kabul gören birer markaya dönüştüğünü görmek, bize büyük keyif veriyor. Bu vesileyle üst üste 2. kez Olimpiyat vizesi alarak Rio’da mücadele edecek Potanın Perileri’ne başarılar diliyor, Rio yolunda mücadelesini son maça kadar sürdüren 12 Dev Adam’ı da kutluyoruz. Diğer taraftan, 12 DABO organizasyonunda on binlerce çocuğumuzu basketbolla tanıştırıp, geleceğin Dev Adam’larının Peri’lerinin yetişmesine vesile olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Çok daha büyük başarılara yine yan yana, omuz omuza ulaşacağımızdan emin olarak, Türkiye Basketbol Federasyonu ile sözleşmemizi yeniliyor, işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay da, Garanti Bankası ile sponsorluk anlaşmasının 3 yıl daha uzatılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Garanti Bankası ile uzun soluklu işbirliğimizi üç yıl daha uzatmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Garanti Bankası 15 yıldır büyük bir uyum ve özveri içerisinde çalışıyor. Erkek Milli Takımımızın ‘12 Dev Adam’, Kadın Milli Takımımızın da ‘Potanın Perileri’ olarak basketbolseverler tarafından sevilmesi, bunun yanı sıra 12 DABO organizasyonun da yine Garanti Bankası ile yaptığımız işbirliğinde hayata geçmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. 15 yıl önce başlayan heyecanla devam eden bu işbirliğinin, daha uzun yıllar devam etmesini dilerim.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)