BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGap'le okula dönüş bu yıl çok şık----

Gap'le okula dönüş bu yıl çok şık

Gap'le okula dönüş bu yıl çok şık
14 Ağustos 2017 - 17:42 www.finansgundem.com

Gap'in yepyeni, şık ve eğlenceli okula dönüş koleksiyonu hem çocukların hem anne babaların yüzünü güldürecek

Gap'in stil sahibi miniklere özel hazırladığı yeni okula dönüş koleksiyonu, birbirinden eğlenceli parçalara sahip Disney lisanslı ürünleriyle zenginleşiyor. Gap çocukları bu yıl okula giderken Mickey & Minnie Mouse, Batman, Marvel, Elsa, Sleeping Beauty, Spiderman, Snow White & 7 Dwarfs, Star Wars, Superman, Alice in Wonderland, Tweety, Bambi, Bugs Bunny, Disney Princesses, Frozen gibi pek çok unutulmaz karakteri de yanlarında götürebilecek.

Renkli ve dinamik desenleriyle dikkat çeken çeşit çeşit okul çantalarının yanı sıra Gap'in vazgeçilmez kapüşonlu üstleri ve günlük giyimin kurtarıcısı tişörtleri de yeni koleksiyonda ön plana çıkıyor. Pastel pembe, turkuaz ve lacivertin göz alıcı kombinlere dönüştüğü okula dönüş koleksiyonunda çizgili ve hayvan baskılı çoraplar, sıcacık montlar, rahat kesimli ve eğlenceli detaylarıyla denim parçalar, rengarenk elbise ve pantolonlar yer alıyor.

Disney lisanslı ürünlerinin al-üst giyim gruplarının yanı sıra çorap ve çanta gibi aksesuarlarla da zenginleştirildiği yepyeni Gap çocuk ürünleri, bu yıl okula dönüş için birbirinden sevimli alternatifler sunuyor. Okula dönüşün neşesini tarzlarına da yansıtacak koleksiyonuyla Gap, tüm çocukları anne ve babalarıyla yapacakları okul alışverişi için mağazalarına bekliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)