BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGame of Thrones efsanesi boşanıyor----

Game of Thrones efsanesi boşanıyor

Game of Thrones efsanesi boşanıyor
04 Eylül 2023 - 09:30 www.finansgundem.com

Game of Thrones dizisiyle üne kavuşan Sophie Turner ve müzisyen Joe Jonas çifti boşanıyor.

Yayınladığı günden beri reyting rekorları kıran, kimilerine göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi olan Game of Thrones'un yıldız ismi Sophie Turner'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Turner, dört yıl önce evlendiği ve iki çocuğunun babası olan ünlü şarkıcı Joe Jonas ile boşanmaya hazırlanıyor. ABD medyasına konuşan çifte yakın kaynaklar çiftin son 6 aydır çok ciddi sorunlar yaşadığını ve şiddetli geçimsizlik yaşandığını duyurdu.

34 yaşındaki Jonas’ın 27 yaşındaki Turner’dan boşanmak için yasal süreci başlatmaya hazır olduğu belirtilirken bir kaynak, “Joe kendi geleceği için en iyi seçeneği bulmaya çalışıyor” dedi. Joe Jonas’ın Los Angeles’taki iki avukatla görüştüğü ve bu avukatların bölgedeki en iyi boşanma avukatlarından olduğu belirtildi.

Son 3 aydır Jonas’ın çocuklarıyla ilgilendiği ve eşinin ise çocuklarıyla ilgilenmemesinin ciddi bir sorun yarattığı da öne sürüldü. Çiftin menajerleri resmi bir açıklama yapmadı.

Ünlü medya patronu Murdoch boşanıyor

 

Ünlü aktör üçüncü eşinden de boşanıyor

 

Bill Gates boşanıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)