BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGalip Öztürk adalet arıyor!----

Galip Öztürk adalet arıyor!

Galip Öztürk adalet arıyor!
09 Nisan 2012 - 11:42 www.finansgundem.com

Metro Holding'in patronu Galip Öztürk ulusal bir gazetede tam sayfa ilan yayınlattı. İşte o ilan!

Metro Holding'in tutuklu patronu Galip Öztürk, ulusal bir gazetede tam sayfa ilan yayınlatarak Yüce Türk Yargısı'na çağrıda bulundu. İşte o ilan:
Metro Holding, sektörlerinde öncü iştirakleri ile ülkemiz ekonomisine katkısını tüm istek ve arzusu ile sürdürmeye devam etmekte olup önümüzdeki yıllarda bu hedefini daha yükseklere çekecektir.
2010 yılında 'İstihdamını En Çok Artıran Firma' ödülünü alan, 2011 yılında Türkiye'nin en büyük 500 firması sıralamasında önemli bir yerde bulunan Metro Holding ve iştirakleri doğrudan ve dolaylı olarak 30.000 kişiyi istihdam ederek onlara ve ailelerine iş imkanı sağlamakta bununla birlikte Türkiye'de ve yurtdışında topluma fayda sağlayan "Sosyal Sorumluluk Projelerinde" öncülük yapmaktadır.
1992'den bu yana tam 20 yıldır yurtiçi ve yurtdışında son derece önemli yatırımlara imza atan Metro Holding, "Tüzel Kişilik" kimliği ile tüm profesyonel üst düzey yönetim, idari, saha kadrosu yanında çok değerli iş ortakları, bayileri, acentaları ve diğer paydaşları ile birlikte görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.
Ticari faaliyetlerli konusunda tayin edilmiş yetkili kurum ve kuruluşların denetiminde olan, yasalar ve etik değerlere bağlılığı ilke olarak benimseyen Metro Holding, Yüce Türk Yargısının en kısa sürede konuyu aydınlığa kavuşturacağından ve çalışma arkadaşlarımızın bu süreçten aklanmış olarak çıkacaklarından şüphe duymamakta, adaletin yerine geleceğine inanmaktadır.
Saygılarımızla
Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)