BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın ilk 11'i belli oldu!----

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu!

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu!
30 Kasım 2016 - 17:40 www.finansgundem.com

Galatasaray Elazığspor karşılaşması ile Türkiye Kupası'nda iki takım karşı karşıya gelecek

Galatasaray Elazığspor Türkiye Kupası maçı ile bu akşam heyecanlı bir mücadele spor severleri bekliyor. İki takımında sahaya süreceği ilk 11'ler merak konusu olurken, Galatasaray'ın forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor. Galatasaray Elazığspor maçı öncesinde spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. İşte Galatasaray maçının yayınlanacağı kanal ve maç saati

Türkiye Kupası 3. eleme turunda tek maça çıkan sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena'da karşılaştığı 3. Lig ekibi Dersimspor'u 5-1 mağlup etmişti. Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski o maçta hat-trick yapmıştı.

İŞTE GALATASARAY'IN İLK 11'İ:

Cenk Gönen, Cavanda, Semih Kaya, Chedjou, Carole, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk, Sinan, Josue, Eren

Bu sezon PTT 1. Lig'de deplasmanda maç kazanamayan Elazığspor'da Ogün Temizkanoğlu'nun yerine göreve Bayram Bektaş getirildi. Elazığ son maçında hafta sonu Samsunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Türkiye Kupası elemelerinde 2 maça çıkan gakkoşlar Sarayönü Belediye ve Ofspor'u geçmeyi başarmıştı.

GALATASARAY ELAZIĞSPOR HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Galatasaray Elazığspor maçı 30 Ekim Çarşamba günü ( bu akşam) saat 18:30 başlayacak mücadele A2TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A2 TV KANAL FREKANSI

A2 kanalını uydularına eklemek isteyen izleyicilerin, aşağıdaki frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.


TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)