BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Prandelli'ye son uyarı ----

Galatasaray'dan Prandelli'ye son uyarı

Galatasaray'dan Prandelli'ye son uyarı
22 Eylül 2014 - 09:12 www.finansgundem.com

4. yıldız sezonuna kötü başlayan Galatasaray'da, Prandelli'ye Fenerbahçe maçına kadar süre verildi

Prandelli'nin son 5 resmi maçta 1 galibiyet alması Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede elini çok daha zayıflatıyor. Bu gidişin böyle devam etmesi halinde Başkan'ın seçim kaybetme ihtimali de güçleniyor. Camianın önde gelen isimleri, Prandelli'nin, F.Bahçe maçın kadar takımı toparlamaması halinde koltuğunu kaybedeceğinden emin.

F.Bahçe derbisine kadar sonuçlar ne kadar kötü olursa olsun herkes bağrına taş basıp, olabildiğince susmaya gayret ediyor. Ancak olası bir F.Bahçe yenilgisi bütün hoşgörülerin rafa kalkmasına yol açacak.

GALATASARAY'I ZOR MAÇLAR BEKLİYOR

18 Ekim'de Türk Telekom Arena'da, F.Bahçe'yi konuk edecek olan G.Saray'ın o maça kadar başka önemli sınavları da var. Sivasspor'la içerde, Kayseri Erciyes'le dışarıda oynayacak olan Aslan'ın 1 Ekim'de de deplasmanda Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşılaşması var.  
 
Prandelli'nin bu süreçte elde edeceği sonuçlar sadece kendi kaderini değil, Başkan Ünal Aysal'ın koltuğunu da etkileyecek. Beklen ve istenen başarılar elde edilemez ve F.Bahçe maçı da kaybedilirse, Aysal elini güçlendirmek için yeni bir hocayla kongreye gitmek durumunda kalacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)