BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan flaş Sneijder açıklaması----

Galatasaray'dan flaş Sneijder açıklaması

Galatasaray'dan flaş Sneijder açıklaması
09 Temmuz 2017 - 23:17 www.finansgundem.com

Hollandalı yıldızın, "Yarın sabah sağlık kontrolü, akşam idman" diye mesaj atmasından kısa süre sonra Galatasaray yönetiminden açıklama geldi: Sneijder için alınan yeni bir karar yok

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon için idmanlarını sürdüreceğini açıkladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu demecin ardından Hollandalı'nın önümüzdeki sezon kalacağına dair ümitlendiler. Sarı-kırmızılı yönetimden ise şaşırtan bir açıklama geldi.

Hollandalı yıldızın attığı tweet herkesi heyecanlandırırken, Galatasaray Kulübü bu konuda Tudor ile birlikte Sneijder konusunda bir fikir değişikliğinin yaşanmadığını belirtti. Yani Galatasaray'da Hollandalı yıldızla alakalı alınan yeni bir karar yok.

Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırmak istiyor. Bu bağlamda iki tarafın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Harika haber! Galatasaray önümüzdeki sezon için çalışmalarımı sürdürmemi istedi. Sağlık kontrollerinin ardından yarın akşam idmandayım" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Sneijder, Twitter kapağını da değiştirerek Galatasaray formalı resmini koydu. Yönetimin görüşmelerde bir gelişme olmamasına rağmen Hollandalı oyuncunun bu hareketlerini hayretle izlediği ifade edildi. (Hürriyet / Ali Naci Küçük)

Sneijder, Galatasaray'ın kararını açıkladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)