BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da şok ayrılık----

Galatasaray'da şok ayrılık

Galatasaray'da şok ayrılık
05 Ocak 2018 - 14:06 www.finansgundem.com

Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Erman Kunter'le yollar ayrıldı

Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası E Grubu ilk maçında Darüşşafaka'ya 84-65 mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılılarda bu sezon alınan kötü sonuçlar üzerine yaşanan bu mağlubiyet, basketbol şubesinden sorumlu yönetici Can Topsakal'ın şubedeki görevlerinden ayrılmasına neden olmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp, Erman Kunter'le yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Odeabank Başantrenörü Sayın Erman Kunter ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Erman Kunter’e kulübümüze verdiği emeklerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Darüşşafaka maçında taraftarların tepkisini gören ve istifaya davet edilen Erman Kunter karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada “Benimle ilgili bir şey varsa buna Galatasaray Yönetim Kurulu karar verir. Sorumlu aranacaksa sorumlu koçtur. 12 oyuncu emek veriyor, bu emeğe saygı göstermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)