BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray ve Beşiktaş’a ceza geliyor!----

Galatasaray ve Beşiktaş’a ceza geliyor!

Galatasaray ve Beşiktaş’a ceza geliyor!
16 Ağustos 2016 - 16:27 www.finansgundem.com

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa'daki taraftar olayları sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildi

Galatasaray ve Beşiktaş, TFF Süper Kupa Finali’nde oynanan maç öncesi ve sonrası olaylara binaen Profesyonel Futbol ve Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. TFF konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 13.08.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

2- GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 13.08.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Süper Kupa Müsabakası Statüsü’nün 10/D maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)