BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray 3-0 Sivasspor----

Galatasaray 3-0 Sivasspor

Galatasaray 3-0 Sivasspor
25 Ağustos 2017 - 23:40 www.finansgundem.com

Galatasaray, sahasında Sivasspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Kayserispor ve Osmanlıspor'dan sonra Sivasspor'u da mağlup eden Galatasaray, yeni sezonda ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı. Sarı-kırmızılılar, bunu son olarak 2009-10 sezonunda başarmıştı.

Mücadelenin ilk dakikalarında Galatasaray'ın topla oynama oranında üstünlüğü göze çarptı. Her iki takım oyuncuları da ilk yarının büyük kısmında girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin ilk golü, 41. dakikada geldi.

Sağ taraftan Younes Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Serdar Aziz topu Bafetimbi Gomis'e aktardı. Fransız oyuncunun pasında altıpas içinde topla buluşan Tolga Ciğerci, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve ev sahibi ekip devre arasında soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Galatasaray 2. yarıda bir gol daha buldu ancak ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 55. dakikada Garry Rodrgiues'in getirdiği topta Belhanda'nın kavisli ortasında Gomis topu ağlara gönderdi ancak hakem Ali Palabıyık golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Mücadelede 71. dakikaya gelindiğinde Tolga Ciğerci bir kez daha sahne aldı. Sol kanatta Linnes'in taşıdığı atakta ceza yayının önünde topla buluşan Tolga, topun gelişine güzel bir vuruş yaparak farkı 2'ye çıkardı. Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarında da gol atan milli futbolcu, bu maçta da rakip fileleri 2 kez sarsarak bu sezonki 4. golünü atmış oldu! Tolga mücadelenin 76. dakikasında yerini alkışlarla Selçuk İnan'a bıraktı.

Galatasaray, 82. dakikada bir penaltı kazandı. Sarı-kırmızılılarda topun başına geçen Gomis topla kaleciyi farklı köşelere göndererek farkı 3'e çıkardı. Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp ve taraftarları, geçen günlerde ırkçı saldırıya maruz kalan Gomis'e destek verdı. Galatasaray, maç öncesinde taraftara Gomis maskeleri dağıtırken tribünlerde ırkçılık karşıtı pankartlar açıldı. Fransız yıldız da Tolga gibi gol sayısını 4'e çıkardı!

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray, Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)