BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray maçında rezalet----

Galatasaray maçında rezalet

Galatasaray maçında rezalet
22 Kasım 2012 - 08:20 www.finansgundem.com

Manchester'ı deviren Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da izlemeye gelen yüzlerce taraftar bilet şoku yaşadı

Manchester United'ı 1-0'lık galibiyetle deviren Galatasaray'ın stadında skandal yaşandı.
Sabah'ın haberine göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi Galatasaray-Manchester United karşılaşması taraftarlar açısından 'çifte bilet rezaletine' döndü. İngiliz futbolunun güçlü ekibi Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, rakibini Burak'ın 53'üncü dakikada attığı golle yenerken, Türk Telekom Arena stadına gelen taraflarlar bilet şokuyla karşı karşıya kaldı. 52 bin 650 seyirci kapasiteli Arena'da yüzlerce biletin aynı koltuk numarasına satıldığı belirlendi.
Tanesi 350 TL
Çifte bilet skandalı özellikle VIP tribünlerinde yaşandı. Bu tribünlerde bilet fiyatları 350 TL'den başlıyor. Çifte bilet skandalıyla karşı karşıya kalan taraftarlar, VIP tribünlerinde boş yerlere ve merdivenlere yönlendirildi. Bu da kargaşaya neden oldu. Bilete en az 350 lira veren vatandaşlar stad görevlilerine tepki gösterdi. Stad görevlileri ise satılan biletlerin çift olmasının kendi sorunları olmadığını belirterek, Galatasaraylı taraftarlara boş yerlere yönlendirdi. Maçı eşleri ve yakınlarıyla izlemeye gelenler tarihi karşılaşmayı farklı tribünlerde izlemek zorunda kaldı. Karşılaşmanın biletleri kategorilerine göre 80 ile 500 lira arasında değişti. Manchester United galibiyetiyle puanını 7'ye ulaştıran Galatasaray, tur ümidini Portekiz'de oynanacak Braga maçına bıraktı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz22 Kasım 2012 19:54

    asıl rezalet senin baslığındır manchester ingilterenin devi ise biz de Türkiyenin deviyiz bu da size

  • SERKAN Ç22 Kasım 2012 14:39

    BEDELLİ BİLE YETMIYOR İŞTE : ) HER TÜRLÜ SAĞIYOR YÖNETİM !!!

  • cann can22 Kasım 2012 13:06

    atilan basligi kiniyorum rezalet demek icin sebebiniz nedir ki cifte bilet satilmis arastimanzi nedir ne cikardiniz ortaya hicbirsey ayni koltuklara ait satilmis biletten baska ne var elinzide ne biliyorsunuz satildigini insanlari hoplatmadan bir haber vermek cook mu zooor bu olayin nedenini mutlak yetkililer acikliyacaktir o zaman utanacakmisiniz bakalim bence utanmak kim sizler kim feboslu basin in gs kuyruk acisi nedir anlamak zoooor degil.