BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemG7’den Ukrayna’ya 50 milyar dolar kredi sözü----

G7’den Ukrayna’ya 50 milyar dolar kredi sözü

G7’den Ukrayna’ya 50 milyar dolar kredi sözü
24 Ekim 2024 - 11:30 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, G7'nin bu yıl sonuna kadar Ukrayna'ya 50 milyar dolarlık kredi sağlamayı taahhüt ettiğin açıkladı.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, G7'nin bu yıl sonuna kadar Ukrayna'ya 50 milyar dolarlık kredi sağlamayı taahhüt ettiğini ve ABD'nin 20 milyar dolarlık katkı sunacağını belirtti.

Yellen, ABD'nin katkısının Rusya'nın dondurulan varlıklarından elde edilen gelirle geri ödeneceğini söyledi. Böylece savaşın maliyetini ABD ve Avrupa'daki vergi mükellefleri yerine Rusya'nın üstlenmek zorunda kalacağını aktaran Yellen, "Geri ödemenin kaynağının ABD veya Ukrayna vergi dolarları değil, Rusya'nın dondurulan varlıklarından elde edilen gelirler olacağına olan bağlılığımızı göstermek için Bakan Marchenko ve ben bugün ortak bir bildiriyi imzalamak üzere buradayız" dedi.

Rus varlıklarıyla Ukrayna'ya 35 milyar euroluk krediRus varlıklarıyla Ukrayna'ya 35 milyar euroluk kredi

 

ABD’den Ukrayna’ya 400 milyon dolarABD’den Ukrayna’ya 400 milyon dolar

 

ABD, Kuzey Kore'nin Ukrayna'da savaşa katıldığı iddialarını araştırıyorABD, Kuzey Kore'nin Ukrayna'da savaşa katıldığı iddialarını araştırıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)