BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFutboldan desteğini çekiyor mu----

Futboldan desteğini çekiyor mu

Futboldan desteğini çekiyor mu
27 Mart 2013 - 17:48 www.finansgundem.com

Türk sporunun sponsoru Ülker Grubu niçin şikayetçi? Grubun yeni stratejisi ne? İşte şok sözler

 FINANSGUNDEM.COM
 Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ve Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Dr. Cem Karakaş tarafından düzenlenen ve Yıldız Holding’in 2012 yılı mali sonuçlarının açıklandığı, 2103 hedeflerinin anlatıldığı basın toplantısında, grubun Türk futboluna bakışına yönelik değişim büyük dikkat çekti.
 Gazetecilerin soruları üzerine sporda bütçenin dağılımını değiştirdiklerini belirten Ali Ülker, kulüplerde çok fazla spekülasyon oluştuğuna işaret ederek, “Büyük kulüplere destek olmak güzel bir şey olmakla beraber kulüpler temsiliyet bakımından sponsorlara tam hakkını veremiyorlar. Ondan müştekiyiz. Arzu edilmeyen şeyler oluştu. Bir parça geri çekiliyoruz” diye konuştu.
 Yıldız Holding’in spora desteğinin süreceğini belirten Ülker, bundan sonraki süreçle ilgili olarak şunları söyledi: ''Geleceğe yönelik yatırımlara, gençlere, altyapılara, gençleri sporla tanıştırmaya, aktif hayat şeklini benimseye yönelik yatırımlara ağırlık veriyoruz.''
 Toplantıda konuyla ilgili olarak sözleşmesi biten Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’la yeniden masaya oturmayan grubun sözleşme süreleri 5 yılın üzerinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe ile sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceğine günü gelince karar verileceği de açıklandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)