BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFORTİS'TE HANGİ YÖNETİCİ TRANSFER OLDU----

FORTİS'TE HANGİ YÖNETİCİ TRANSFER OLDU

FORTİS'TE HANGİ YÖNETİCİ TRANSFER OLDU
16 Kasım 2008 - 11:09 www.finansgundem.com

Fortis Bank'ta istifalar sürüyor. Bankanını üst düzey yöneticilerinden birisi geçen hafta başka bir bankaya transfer oldu . Fortis'in hangi üst düzey yöneticisi hangi bankaya transfer oldu.

Bu yıl haziran ayında Yapı Kredi Bankası Perakende Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez’i genel müdür olarak transfer eden Eurobank Tefken, şimdi de Fortis’ten önemli bir transfere imza atıyor. Eurobonk Tekfen’de kıdemli genel müdür yardımcısı Derya Tamerler’in ayrılmasıyla boşalan koltuğa, Fortis Türkiye’de Ticari Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Bülent Nur Özkan getiriliyor. İşte Ekonomist Dergisi'nin habari... Mehmet Sönmez’in genel müdür olmasından sonra yeniden yapılanma sürecine giren Eurobonk Tekfen’in Özkan’ı transfer etmesi, özellikle kurumsal ve ticari bankacılıkta atağa geçeceğinin sinyali olarak yorumlanıyor. Bülent Nur Özkan’da, Mehmet Sönmez gibi Yapı Kredi kökenli. Bankacılık kariyerine 1987 yılında Yapı Kredi'de başlayan Özkan, 13 yıl Yapı Kredi'de ticari bankacılık ve kurumsal bankacılık alanlarında bölüm başkanlığı ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.1996- 2000 yılları arasında Yapı Kredi Leasing ve Yapı Kredi Düsseldorf AG'de yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2000 yılında Dışbank'a katılan Bülent Nur Özkan, genel müdür yardımcısı olarak ticari bankacılık satış, ticari bankacılık pazarlama ve dinamik girişimci bankacılık gruplarını yapılandırdı. Özkan, Dışbank'ın Fortis tarafından satın alındığı 2005 yılından bu yana Fortis Türkiye Ticari Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)