BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFORTİS HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK----

FORTİS HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK

FORTİS HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
19 Ocak 2009 - 10:13 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Fortis, Poliçem.com ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak bir hizmete imza atıyor.

Fortis müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak bir yenilik Özel sağlık sigortalarının kapsamadığı ağız ve diş sağlığı hizmeti, Türkiye’de ilk kez policem.com tarafından hayata geçirildi. Policem.com ile yapılan anlaşma doğrultusunda Fortis müşterileri de artık bu hizmetten yararlanabilecek. Anlaşmaya göre Fortis’in bireysel müşterileri özel sağlık sigortalarının kapsamadığı diş tedavileri hizmetinden artık policem.com sayesinde faydalanabilecek. Dahası ağız ve diş sağlığına yönelik tüm hizmetleri içinde barındıran diş sağlığı planlarından sadece birini satın alarak yüzde 70’e varan tasarruf sağlayabilecek. Policem.com, diş sağlığı planları ile mevcut veya olması muhtemel tüm diş ve çevre dokuları ile ilgili sorunların koruyucu önlemini alıyor. Uzman doktorlar tarafından gerekli görülen tüm tedavilerin yapılması için düzenlenmiş planlar için herhangi bir yaş sınırı da bulunmuyor. Policem.com Standart ve Maksi diş planlarını müşterilerine sunarken, çocuklar da Mini Plan dahilinde ağız ve diş tedavilerini yaptırabilecekler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)