BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFORTİS FAKTORİNG YOLA NASIL DEVAM EDECEK?----

FORTİS FAKTORİNG YOLA NASIL DEVAM EDECEK?

FORTİS FAKTORİNG YOLA NASIL DEVAM EDECEK?
13 Haziran 2009 - 12:05 www.finansgundem.com

Fortis’in hissedar değişikliği iştirakleri de etkiledi. Belçika Hükümetinin sahibi olduğu banka Fransız BNP’ye satıldıktan sonra Hollanda sahipliğindeki faktoring ve emeklilik şirketleri için de önemli bir değişim oldu. Peki bu şirketler Türkiye'de yola nasıl devam edecek?

Bu şirketler yola artık bankadan bağımsız devam edecek. Faktoring tarafındaki gelişmeleri Capital Dergisi Finans Editörü Hande Süzer Fortis Faktoring Genel Müdürü Rengin Ekmekçioğlu’na sordu. İşte Ekmekçioğlu’nun yanıtları: “HOLLANDAYA BAĞLIYIZ” Fortis Faktoring 1994 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Bugün 22.2 milyon Tl sermayemiz ile Türkiye çapında hizmet veriyoruz. Şirketimiz Fortis Bank NV (Hollanda) çatısı altında yeniden yapılanan Fortis Commercial Finance Holding’in Türkiye’deki ayağını oluşturuyor. Fortis Commercial Finance Holding, Avrupa’nın 12 ülkesinde ve Hong Kong’ta faktoring sektöründe faaliyet gösteriyor. “HEDEGİMİZ DEĞİŞMEDİ” Türkiye’de faktoring, kısa ve orkta vadeli finanmanında ,alacaklarını yönetiminde yaptığı katkılar daha iyi anlaşıldıkça büyüme hızı da artacak. Biz de Fortis Faktoring olarak 2009 yılında temliğe dayalı yurtiçi ve yurntdışı işlemlere devam edeceğiz.Sektörel ve büyüklük anlamında ayrım yapmaksızın pazarda etkinliğimizi koruma hedefimizi sürdürüyoruz. Böylesi bir dönemde piyasanın etkin bir oyuncusu olmak, mevcut ve yeni firmalarda derinleşmek amacındayız. İHRAÇATÇIYA 120 MİLYON EURO Özellikle yurtdışı faktoring ürünlerinde iddialıyız. Halen ihracatçılarımızı fonlamak üzere 120 milyon euroluk kaynağa sahibiz. Burada uluslar arası organizasyonumuz sayesinde Pazar payımızın özellikle kullanırılan fonlar bacağında artacağını öngörüyoruz. 2009 yılında da kullanımlardaki fonları artırarak büyüme hedefliyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)