BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFlorence Nightingale Hastanesi Ataşehir'de----

Florence Nightingale Hastanesi Ataşehir'de

Florence Nightingale Hastanesi Ataşehir'de
27 Eylül 2017 - 14:55 www.finansgundem.com

Florence Nightingale, Ataşehir'de de hizmet vermeye başlayacak

Grup Florence Nightingale Anadolu yakasının hızla gelişen gözde yerleşim yerlerinden Ataşehir’de açtığı yeni hastanesiyle hizmet alanını genişletiyor. Ulusal ve uluslararası alanda 28 yıldır sağlık hizmeti veren Florence Nightingale Hastanelerinin İstanbul’daki altıncı hastanesi olarak hizmete giren Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi tüm hasta hizmetleriyle Anadolu bölgesinde hastalarına bir adım daha yaklaştı.
Hemen her branşta hizmet verecek olan hastanenin toplam 102 yatağı, 9 yeni doğan,16 erişkin yoğun bakım yatağı ve 4 ameliyathanesi bulunmaktadır.
Hastanede sunulan 7/24 kadın doğum ve çocuk, dahiliye, genel cerrahi ,ortopedi ve travmatoloji hizmeti ,her hastanın acil hekimi ve uzman hekim gözetiminde değerlendirme ve takibinin yapıldığı multidisipliner yaklaşım ve hasta güvenliğinin ön planda olduğu Acil Servisi ile hizmet kalite bütünlüğü ilkesiyle hizmet verecektir.
Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi, Grup Florence Nightingale deneyimi ile hastalarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılayabilmek için kaliteli sağlık hizmeti sunumunda sinerji yaratarak tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı ,yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir sağlık kuruluşu olarak bölgenin sağlıkta referans merkezi olacaktır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)